Marika (52): Exmanžel dostal šílený nápad. A ještě se diví, že neskáču blahem do stropu

Marika (52): Exmanžel dostal šílený nápad. A ještě se diví, že neskáču blahem do stropu
Zdroj: Pixabay

Marika se před dvěma lety rozvedla se svým manželem. Standa si během pár měsíců stihl najít novou partnerku a jednoho dne exmanželce zavolal, jestli by se u ní nemohli zastavit. Marika svolila, ale dobrý pocit z toho neměla. Právem.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 18. 05. 2021 13:00

Se Standou (54) jsme byli svoji skoro třicet let, ale manželství nám prostě nevyšlo. Není to tak, že bychom se přestali mít rádi, ale na spoustu věcí jsme začali mít odlišné názory a nemá smysl nic lámat přes koleno.

S manželem jsme se rozešli v dobrém

Pokud vztah neklape, je moudré si přiznat porážku a tak to bylo i u našeho manželství. Rozvedli jsme se v dobrém. Z manželského svazku nám zůstaly dvě dospělé děti a aspoň na ně můžeme být pyšní, protože jejich život se zdá být podle jejich představ.

Náš rozvod vzaly dobře, a tak jsme mohli se Standou vstoupit do nové životní etapy. Na můj vkus se Standa z našeho rozvodu oklepal až moc rychle, ani ne do roka se znovu ženil. S Lindou se poznali v obchodě, za tři měsíce ji požádal o ruku a za další tři měsíce byla svatba. Všechno tohle vím, protože jsme se Standou zůstali přáteli.

Přišli mi oznámit úžasnou novinu

Já jsem stále sama a zatím mi to takhle vyhovuje. Pokud se budu chtít s někým seznámit, udělám to. Ale můj exmanžel s novou ženou jako by mi chtěli dělat naschvály. Když mi Standa zavolal, jestli by ke mně s Lindou mohli přijít, nebyla jsem zrovna nadšená, ale neměla jsem jinou možnost než svolit.

Od začátku jsem se bála, čeho se naše setkání bude týkat. Když Standa s Lindou přijeli, uvedla jsem je do domu a hned jsem se jich zeptala, co je ke mně přivádí. „Mariko, mám pro tebe úžasnou zprávu. Budeme sousedi. Koupili jsme s Lindou dům hned vedle tvého. Doufám, že ti to nevadí,“ oznámil mi.

Zmrzl mi úsměv na rtech. To si ten blbec opravdu myslí, že budu skákat blahem do stropu, že ho budu každý den vídat s novou manželkou? To je snad zlý sen! Nechápu, že ani jednomu z nich nedošlo, jaká je to hloupost.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články