Natálie (32): Prosila jsem, vyhrožovala, balila si kufry a trápila se kvůli příteli. Pak stačila jedna smska

Natálie (32): Prosila jsem, vyhrožovala, balila si kufry a trápila se kvůli příteli. Pak stačila jedna smska

Natálie má za sebou těžké období, kdy její vztah s Alešem začal být horší a horší. Natálie prosila, aby se snažil, ale nepomohlo to. Nepomohlo ani vyhrožování, že ho opustí. Jednou pozdě večer jí přišla nečekaná smska, která všechno změnila.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 29. 07. 2020 11:00

Aleše jsem potkala v mém oblíbeném klubu. Byl akční jako já, rád se bavil a uměl dobře tancovat, na což mě vlastně dostal. Od té první noci jsme byli zamilovaní až po uši, skoro jako ve filmu. Vodili jsme se za ruce a každou chvíli se zastavili, abychom se políbili. Smáli jsme se každé maličkosti a každý den se milovali. Po půl roce jsme spolu začali bydlet a první měsíc byl senzační, jenže pak jsme se dostali do zvláštního stereotypu a přišlo mi, jak kdybychom přeskočili deset let.

Aleš se po práci svalil k televizi a nechtěl už nic podnikat. Občas jsem ho přemluvila, abychom zašli do hospody, zahrát si šipky a popovídat si, ale jak měl před sebou pivo, vytáhl telefon a tupě do něj zíral. Přestal vnímat, cokoliv jsem vyprávěla.

Vyprchalo to

Bylo mi jasné, že ta zamilovanost jednou vyprchá, ale my jsme byli horší jak moji rodiče. Jednou jsem to už nevydržela a snížila se k tomu, že jsem ho úporně prosila, aby se mi věnoval, naslouchal mi a jevil o mě zájem, ale on ani nezvedl oči od televize a suše prohodil: „Ale já tě poslouchám.“ Říkala jsem mu, že si přijdu osamělá, že jsme jak spolubydlící. Sex jsme měli jednou za měsíc, a ještě šlo pouze o potěšení z jeho strany.

Aleš mi už ani neodpovídal na zprávy a v tu chvíli už jsem opravdu vybouchla. Když přišel večer domů, začala jsem vyhrožovat, že pokud se nezmění, odejdu. Strašně jsme se pohádali, on rozhazoval rukama, co po něm chci a nedokázal pochopit, o co mi jde. Když ani tohle nepomohlo, začala jsem si balit kufry, ale bylo to ode mě zoufalé, protože jsem nechtěla ve skutečnosti odejít. Jakmile Aleš viděl, že se odchod nekoná, byl ještě víc laxní a já už rezignovala. Apaticky jsme doma chodili kolem sebe a skoro nemluvili.

Šla jsem se pobavit s kamarádkami

A tak jsem se jednoho večera domluvila s kamarádkami, že si půjdeme zatancovat. Bavila jsem se a domů se vrátila až ve čtyři ráno. Další noc, když jsme s Alešem usínali, mi přišla smska a on do mě začal šťouchat: „Prosím tě, kdo ti píše v půl dvanácté?!“ a já odpověděla, že se podívám ráno. Jenže za chvíli přišla další smska a po ní další. To už Aleš nevydržel a donutil mě to přečíst.

Rozespale jsem si četla zprávu od neznámého čísla: „Ahoj Naty, nebyla jsi včera v klubu? Myslím, že jsem tě tam viděl, pořád ti to děsně sekne, Martin.“ Než jsem pochopila, že to je můj bývalý, začal mě Aleš vyslýchat, kdo to je, co jsem tam dělala apod. Ze zpráv pochopil, že jsem se s ním nebavila, ale tak ho vyděsilo, že se mnou začal flirtovat někdo jiný, že jsme se ještě tu noc pomilovali a druhý den byl jako vyměněný. U snídaně si se mnou promluvil a omluvil se, že se choval jako pitomec. Ještě s nikým nebydlel a bylo to pro něj nové. Je to už tři čtvrtě roku a já jsem konečně spokojená.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články