Romana (42): Rok jsem si užívala s milencem. To jsem ještě netušila, kdo je jeho manželkou

Romana (42): Rok jsem si užívala s milencem. To jsem ještě netušila, kdo je jeho manželkou
Zdroj: Freepik

Romana se v manželství dusila, a tak si našla milence. Rok si v jeho náručí skvěle užívala. Jednoho dne je ale nachytala jeho manželka, shodou okolností Romanina šéfová. A rozjel se kolotoč problémů, který nejde zastavit.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 20. 06. 2021 10:00

V našem manželství nastal stereotyp, který mě každý den víc a víc ubíjel. Z manžela Jirky (45) se stal pecivál. Poslední roky odmítal jakoukoliv aktivitu. Já si ale přišla příliš mladá na to, abych začala stárnout.

Manželovo chování mě donutilo najít si milence

Sex byl u nás sprosté slovo. Jakmile jsem se o něco pokusila, Jirka se zuby nehty bránil. Nebavilo mě věčně se ho doprošovat. Začala jsem si pohrávat s myšlenkou, že si najdu milence. Možná jen pro ten pocit, že na to ještě mám, a hlavně, abych něco zažila. Možná to ze mě sálalo na všechny strany, protože mě v místní kavárně oslovil neznámý muž.

Stanislav (48) na mě hned zapůsobil. Na to, že mu táhlo na padesát, vypadal víc než dobře. Nezůstalo jen u kávy. Začali jsme se tajně scházet. Já se přiznala, že jsem vdaná, ale že naše manželství prochází krizí. On byl také ženatý, ale rozvod stejně jako já neplánoval. Prostě a jednoduše se z nás stali milenci. Doma jsem začala lhát a vymýšlet si služební cesty.

Se Stanislavem jsem se cítila o dvacet let mladší. Pro něj jsem byla atraktivní a zajímává. Opět jsem věděla, co je to sex. Oba jsme si dávali pozor, aby nás nikdo neodhalil. Volali jsme si jen výjimečně. Období štěstí trvalo přibližně rok. Často jsme se jezdili milovat k jezeru, kde nás jednoho dne načapala jeho žena.

Načapala nás jeho žena

Což by možná nebylo to nejhorší, kdyby to nebyla moje nadřízená. Takovou náhodu jsem nečekala. Na místě udělala Standovi scénu. Byl rudý až za ušima. Mě si vychutnala až v pondělí v práci. Čekala jsem okamžitou výpověď. Tu mi ale nedala. Chtěla po mně jediné. A to, abych vztah s jejím manželem ukončila.

Dala mi vlastně na vybranou. ,,Pokud to ukončíte, můžeš v práci zůstat. Těžko za tebe budu hledat náhradu,“ prohlásila. Je fakt, že svoji práci dělám skvěle, a ještě ke všemu ji mám ráda. Kdyby mě vyhodila, věřím, že hodnocení, které by mi s sebou dala, nebude kladné. Měla jsem jasno. Chtěla jsem vztah ukončit. Bohužel to nebylo tak jednoduché.

Standa se do mě za ten rok zamiloval. Už nebylo pravdou, že neplánuje rozvod. Celé se to začalo komplikovat. A aby toho nebylo málo, manžel dostal infarkt. Bohužel, zůstaly mu po něm následky. Levá část těla mu ochrnula. Najednou mě potřeboval víc než kdykoliv jindy. Mně díky tomu došlo, že ho vlastně miluji a chci mu být oporou.

Do smrti budu žít ve strachu

Zhrzená manželka neboli moje nadřízená mi začala jít po krku. Standa totiž podal žádost o rozvod. Naděžda to dávala za vinu mně. Nevěřila mi, že jsem se pokusila vztah ukončit. Dozvěděla se, jak je to s mým manželem a jeho zdravím. Nenápadně mi začala vyhrožovat, že pokud Standa nestáhne žádost o rozvod, všechno řekne Jirkovi. Vlak s průšvihem se řítil příliš rychle.

Nedokázala jsem to ukočírovat. Celé to zkomplikoval Standa, který na rozvodu trval. Naděžda si nenechá vymluvit, že už se nestýkáme. Z práce jsem nakonec odešla sama, abych se postarala o manžela. Ten už pojal také jisté podezření. Ze zoufalství jsem Jirkovi navrhla, abychom se přestěhovali, a to hodně daleko. Jirka se to nesmí dozvědět. Mohlo by ho to stát zdraví. Teď budu žít ve strachu, jestli mu to přece jen Naděžda jednoho dne nevyzvoní.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články