Sandra (28): Soused chodí po zahradě odhalený, chce se asi pochlubit. Manžel s tím má problém

Sandra (28): Soused chodí po zahradě odhalený, chce se asi pochlubit. Manžel s tím má problém

Sandra nám zaslala svůj docela úsměvný příběh o tom, jak její soused chodí po zahradě nahý. Kvůli dětem jí to vadilo, ale jako žena se na souseda ráda dívala. Když to zjistil její manžel, požádal souseda, aby se oblékl, že mají děti. Provalilo se, že ho Sandra tajně pozoruje a měla z toho doma potíže. Jak byste se zachovali vy?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 15. 09. 2020 13:30

Žijeme s Pavlem v malém satelitním městečku, kde si se sousedy vidíme do talíře. Jenom díky tomu, že máme dobré vztahy, nemusíme řešit žádné rozbroje. Náš soused Mirek je stejně starý asi jako já, dlouhé roky bojoval s vysokou obezitou. Nešlo si nevšimnout, že shodil téměř polovinu své váhy a velmi mu to sluší. Evidentně se cítí tak dobře, že se rozhodl to ukazovat světu.

Nahý soused

Jednou, když jsem si s dětmi hrála u nás na zahradě, volá na mě náš malý syn Kuba (5): ,,Mami, proč je Mirek nahatý?“ Letěla jsem k němu. Když jsem se podívala vedle přes proutěný plot, viděla jsem tam Mirka, jak tam stojí, tak jak ho stvořil bůh a seká trávník. Vzala jsem děti za ruce a šli jsme domů. Musela jsem se ještě otočit, protože soused vypadal skvěle. Měl najednou krásné pevné tělo a jak byl nahý, nemohla jsem z něj spustit oči. Děti se vyptávaly, proč je nahý, že je to divné. Měly pravdu, ale je u sebe na zahradě, tak je to tak trochu jeho věc.

Tím, že bylo léto, se to opakovalo velmi často. Ať už na zahradě dělal cokoliv, vždycky byl nahý. Děti to děsilo, takže když byl na zahradě on, my jsme raději nešli. Já jsem se jen tajně dívala přes okna, co Mirek dělá. Žádná žena s ním nebydlela, byl sám.

Byla jsem odhalena

Děti si mě asi všimly, když jsem ho pozorovala, ale nic mi neřekly. Počkaly si na lepší chvíli. O víkendu šel manžel dělat dřevo na zahradu a stál tam Mirek nahý. Pavel neváhal a jako chlap ho požádal, aby se oblékal, že máme děti. Děti to slyšely a vylítly ven za tátou a řekli mu: ,, Ale mamince se to líbí, často stojí u okna a kouká na něj.“

Zrudla jsem jako rajče. Mirek se jen pyšně pousmál, protože to asi také věděl, že má pozorovatele. Pavel mi to doma pěkně vytmavil, jestli jsem normální. Snažila jsem se zapírat, ale nevěřil mi. Sám pak říkal, jak se stal z Mirka pěkný chlap, a chtěl se jen ujistit, že spolu nic nemáme. Mirek v týdnu, když není Pavel doma, dále chodí po zahradě nahý, obléká se jen na víkendy. Je to taková naše hra. Je na něj prostě úžasný pohled.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články