Štěpánka (32): Libovala jsem si, jak úžasného chlapa jsem si vzala. Líbánky mě ale připravily o iluze

Štěpánka (32): Libovala jsem si, jak úžasného chlapa jsem si vzala. Líbánky mě ale připravily o iluze
Zdroj: Freepik

Štěpánka má chvíli po svatbě. Celou dobu si myslela, že je její partner ten pravý, proto si ho také vzala. Na líbánkách ale zjistila, že vše není tak růžové, jak se na první pohled zdálo.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 10. 08. 2021 08:00

Dušan (35) byl ideální chlap. To jsem si aspoň myslela, když jsme spolu začali před dvěma lety chodit. Byl inteligentní, vtipný a sympatický. Měl vystudovanou historii a jeho vyprávění o ní mě vždy dokázalo zaujmout. Jelikož jsem sama historik-amatér, trvaly naše rozhovory na toto téma i několik hodin.

Byla jsem v sedmém nebi

Byla jsem do Dušana bláznivě zamilovaná. Být bez něj týden v kuse byla strašná muka, proto když přišel s nápadem, abychom se k sobě nastěhovali, hned jsem s radostí souhlasila. Plnil se mi můj sen. Konečně jsem našla chlapa na úrovni, který není žádný zabedněnec. Pivo pije jenom někdy a na fotbal nekouká.

Naše soužití jsem si nemohla vynachválit. Moje štěstí nicméně mělo být ještě větší, když Dušan prohlásil tu větu, kterou chce slyšet snad každá žena. „Vezmeš si mě?“ zeptal se jednoho dne. Ochotně jsem souhlasila a ještě tu noc jsem začala spřádat plány, jak bude naše svatba vypadat.

Svatba proběhla podle našich představ

Veselka, která proběhla letos v létě, byla přesně taková, jakou jsem si ji vysnila. Dohodli jsme se, že nechceme žádnou velkou akci, jen rodina a pár kamarádů. Nemohla jsem uvěřit, že všechno proběhlo tak hladce. Když si vezmu, že jsme s Dušanem zasnoubení od března a v červenci byla svatba, neměla jsem moc času na přípravy.

Po svatbě jsme měli naplánované líbánky, na ty jsem se těšila snad ještě víc než na vstup do manželství. Dohodli jsme se, že pojedeme na Krétu, užijeme si tam antické památky, ale i válení na pláži.

Líbánky odhalily mužovu pravou tvář

Bohužel naše líbánky mi otevřely oči. Konečně jsem uviděla Dušana v pravém světle a sundala růžové brýle zamilovanosti. V momentě, kdy jsme dorazili do hotelu, to začalo.

Na vysvětlenou je důležité dodat, že nám naše líbánky zaplatila jeho matka. Chtěla nám to oběma dát jako svatební dar. „To nám jako nemohla zaplatit all inclusive, když už to chtěla cálovat?“ začal remcat Dušan už v hale. „A proč nemáme výhled na moře, a navíc k němu musíme jít půl kiláku? To se matka opravdu nepředvedla," zuřil dál.

Snažila jsem se ho uklidnit, že by měl být vůbec rád, že nám to zaplatila, ale na něj nic neplatilo. Celou dovolenou si jen stěžoval. Nechápu, že jsem předtím neviděla, co je to za snoba.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články