Vanesa (30): Miluji svého muže, ale nejsem mu věrná. Potřebuji k životu ten adrenalin

Vanesa (30): Miluji svého muže, ale nejsem mu věrná. Potřebuji k životu ten adrenalin

Vanesa se nedávno vdala a na první pohled je jejich manželství dokonalé. Ona má však tajemství, které kdyby se provalilo, tak by nepochybně její manželství ztroskotalo. Bohužel s tím nedokáže přestat…

Tereza Procházková
Tereza Procházková 09. 08. 2020 16:30

Prvního kluka jsem měla ve čtrnácti, ale tehdy nešlo o nic vážného, i když jsem s ním nějaké sexuální zkušenosti nasbírala, panenství jsem s ním neztratila. O to jsem přišla až o rok později se svým dalším klukem Martinem. Byla jsem hodně zaláskovaná, ale na diskotéce jsem ho přistihla, jak se líbá s jinou holkou. Tenkrát mi vysvětlil, že to byla jen nevinná hra, a já to tak vzala. Ba co víc, začala jsem dělat to samé.

V každém vztahu, který jsem měla, jsem si vždycky našla někoho, s kým jsem se tajně scházela. Aniž bych o to nějak usilovala, vždycky se okolo mě motali jiní kluci, kteří o mě měli zájem, a já si užívala jejich pozornost. Jak jsem byla starší, neustalo to. Pokud jsem se s partnerem rozešla, už jsem za něj dávno měla náhradu a chodila tak ze vztahu do vztahu. Máma o mých milencích nevěděla, ale nelíbilo se jí, že jsem si nikdy po rozchodu nedala pauzu a měla hned někoho nového. Mně to ale vyhovovalo.

Myslela jsem si, že jsem se polepšila

Když jsem potkala Davida, spadla mi při pohledu na něj brada. Urostlý, vousatý chlap, stejný smysl pro humor jako já, moc se mi líbil. Netrvalo dlouho a začali jsme spolu bydlet. Jednou večer jsme se bavili o nevěrách a David jasně řekl, že by to nikdy netoleroval. Přitakávala jsem mu a tehdy asi poprvé jsem byla přesvědčena, že po jeho boku nebudu mít na jiné chlapy chuť. Občas jsem si s nějakým vyměnila jen laškovné pohledy, ale nic víc. Byla jsem hrdá, že jsem se změnila. Jenže jak jsme se vzali, měla jsem pocit, jako kdybych měla absťák.

Jedné sobotní noci jsme posedávaly s kamarádkami v baru a zrovna dovnitř vešel  cizí muž. Když se ke mně přiblížil, aby si objednal, omámila mě jeho vůně a já cítila, že když neuteču, tak budu v pasti.

Potřebuji to k životu

Neutekla jsem. Místo toho jsem se otočila a tím nejsvůdnějším pohledem se s ním začala bavit. Skončili jsme u něj a mně se normálně ulevilo. Byla jsem zpátky. Ležela jsem v jeho posteli, v těle mi proudil adrenalin a vymýšlela jsem, co dělat, aby to David nezjistil.

Prošlo mi to, doma nic nepoznal. Ani podruhé nic nepoznal. Pak už jsem měla zase své zajeté rituály, kdy jsem se s novým milencem scházela, a když jsem to s ním pak ukončila, hned jsem si našla nového. Jako kdybych v sobě měla magnet a přitahovala je. Nedokážu s tím přestat, přitom Davida miluji. V sexu nám to klape i se dokážeme normálně bavit. Jen potřebuji ten pocit, kdy tajně kráčím na schůzku za někým jiným a provádíme něco zakázaného. Minule mě až překvapilo, jaké fantasmagorie jsem schopna vymyslet jako důvod mého zdržení, ale je to silnější než já. Jako bych se cítila víc naživu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články