Vilma (25): Anděl mi pomohl udělat velké životní rozhodnutí. Navštívil mě nejen ve snu

Vilma (25): Anděl mi pomohl udělat velké životní rozhodnutí. Navštívil mě nejen ve snu
Zdroj: Unsplash

Vilma dostala zajímavou pracovní nabídku, firma ji chtěla vyslat do USA. Nebyla si však jistá, jestli je to dobrý nápad. Dlouho váhala, ale pak pomohl anděl, který se Vilmě zjevil ve snu. Navštěvoval ji každou noc a slíbil, že se postará o její rodinu.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 19. 04. 2022 15:00

Někdy se kolem nás dějí věci a my nevíme, jaký má být jejich význam. Třeba mě přistála na stole velmi zajímavá pracovní nabídka. Měla ale jeden háček. Místo výkonu práce bylo ve Spojených státech amerických. I když bych si ji přála vzít, nedokázala jsem se zcela jasně rozhodnout. Neuměla jsem si představit, že jen tak opustím rodinu. Rozhodování mi ulehčilo zjevení anděla.

Dostala jsem nabídku práce v USA

Znáte to. Žijete vcelku spokojený život. Nic zásadního vám nechybí. Máte kde bydlet, máte co jíst. Chodíte do práce, která vás živí. Vaše rodina vás miluje. Máte pocit, že byste měla být šťastná. V hloubi duše ale cítíte, že to není ono. Že tomu vašemu životu pořád něco chybí. A takové pocity poslední dobou zažívám.

Nic mi nechybí, ale šťastná také nejsem. Vše, co dělám, dělám proto, že mě to baví, ale ke štěstí mi to nestačí. Pořád jsem si opakovala, že bych potřebovala nějaký impuls, který mi dá jasné znamení, jak se svým životem naložit. Přála jsem si to tak moc, až to jednoho dne přišlo. V práci jsem dostala možnost vycestovat do Ameriky a pracovat tam.

Šéf mi nabídku položil na stůl a automaticky počítal s tím, že ji přijmu. Na oko mi dal sice několik dní na rozmyšlenou, ale cítila jsem, že se mnou počítá. V první chvíli jsem z toho byla nadšená. „Amerika! To jsem přece vždycky chtěla! Tak proč si nejsem úplně jistá?" honilo se mi hlavou. Krok do neznáma mě trochu vyděsil.

Anděl mi ve snu sliboval, že se postará o rodinu

Dostala jsem týden na to, abych se vyjádřila. Dva dny od nabídky se mi stala podivná věc. Měla jsem sen o andělovi. Nikdy předtím se mi nic podobného nezdálo. Říkal mi, abych se nebála odcestovat. Cituji jeho slova: „Klidně jeď! Já se o tvé blízké postarám. Budu je strážit, dokud se nevrátíš." V tom snu jsem cítila úlevu.

Brala jsem ten sen spíše jako skutečnost, že moje podvědomí pracuje na plné obrátky. A zhmotnilo se mi v podobě anděla. Sen se ale opakoval téměř každou noc. Byl do puntíku stejný. Řekla jsem si, že to už přeci není náhoda. Že zrovna ve chvíli, kdy chci udělat tak veliké životní rozhodnutí, mám stále stejný sen. Den před tím, kdy jsem měla říct šéfovi svoji odpověď, se stalo ještě něco.

Anděl mě ve snu požádal, abych se ráno podívala k nebi. Jeho prosba byla naléhavá a já ji chtěla brát vážně. Když jsem ráno vstala, byl krásný slunečný den. Teplé paprsky mě hřály na obličeji. Vstala jsem z postele a šla k oknu. Pootevřela jsem jej a zpříma se podívala na nebe, jak mě o to anděl požádal. Zadívala jsem mezi mraky a pak ho spatřila...

Věřím na andělskou moc

Každý víme, jak vypadá anděl. Byl mohutný, s roztaženými křídly. Ruce spojené na modlitbu a výraz absolutní pokory. Ani nevím proč, ale pokývala jsem hlavou. Anděl roztáhl ruce a z mraku udělal srdce. Užasle jsem to pozorovala. V hlavě mi zněl šeptem hlásek: „Jeď. Ochráním je." V ten moment jsem cítila úlevu a pocit, že mu mohu věřit.

Do práce jsem jela jasně rozhodnutá, že nabídku přijmu a přestanu se bát. Sen o andělovi už se mi sice nevrátil, ale čas od času mám pocit, že ho vidím v mracích. Teď žiji v USA a mohu s klidným srdcem říct, že to bylo to nejlepší rozhodnutí, jaké jsem mohla udělat.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články