Jindřiška (43): V noci se mě kdosi pokoušel zabít. Teprve kamarádka přišla na to, o čího ducha šlo

Jindřiška (43): V noci se mě kdosi pokoušel zabít. Teprve kamarádka přišla na to, o čího ducha šlo
Zdroj: Unsplash

Jindra prožívá něco, o co nikdo z nás nestojí. Často má v noci pocit, že jí někdo sedí na hrudi a snaží se ji uškrtit. Když se jednou svěřila kamarádce Beátě, zjistila, kdo jí usiluje o život a proč.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 23. 11. 2021 15:00

Před dvěma lety jsme si s manželem Romanem pořídili dům, který jsme dlouho rekonstruovali. Teprve nedávno jsem se tam proto setkala s něčím, co mě k smrti vyděsilo.

Nevítaná návštěva zlého ducha

Ta situace se navíc velmi často opakuje a já se bojím o život. Nepatřím mezi příznivce duchovna či nadpřirozena, nicméně v minulosti jsem se dozvěděla, že jsem velmi senzitivní pro působení různých energií. Možná právě v tom bude problém. Jsem otevřená nevítaným návštěvám duchů.

Stalo se pravidlem, že mě vždy k ránu vzbudí zvuk zavírajících se dveří naší ložnice. Ze začátku jsem si myslela, že to dělá náš pes, který bloudí po domě. Že tomu tak není, jsem zjistila záhy. To něco, co dveře otevřelo, si totiž kleklo k mé posteli, silně mi stlačilo hrudník a začalo mě dusit.

Když jsem jedním okem zahlédla spícího manžela, vyděsila jsem se, kdo na mně tedy leží a znemožňuje mi dýchání. Nohou jsem do manžela kopla, aby se vzbudil.

To něco, nebo říkejme tomu duch, toho nechalo. Posadila jsem se na posteli a snažila se popadnout dech. Roman mě poplácal po zádech a podal mi skleničku vody. Pak znovu ulehl a spal. Já si detailně prohlédla ložnici a snažila se toho vetřelce najít. Měla jsem dojem, že v jednom rohu místnosti vidím oči, ale nic víc.

V noci jsem bojovala o život

Další takový zážitek se opakoval několik dní poté. Byla jedna ráno a mě znovu vzbudil pocit, že nemohu dýchat. Jako by mi někdo klečel na hrudi a současně držel nos i ústa. Do pusy se mi valily zvratky, bylo mi zle. Nejhorší byla ta bezmoc. Jak ze sebe chcete setřást něco, co nevidíte? Jasně a zřetelně jsem cítila prsty na krku.

Dusila jsem se a poprvé v životě jsem měla pocit, že umřu. I přes nemožnost se příliš hýbat, jsem chtěla kopnout do Romana, aby se vzbudil. Vždy, když byl vzhůru, duch mě nechal být. Jenže on spal mimo můj dosah. Naštěstí se mi podařilo shodit rukou lampu. Díky té ráně se Roman vzbudil.

Běžel rozsvítit. Našel mě přidušenou v posteli s otisky prstů po škrcení. ,,Co se to tady děje?“ propadal zoufalství, ,,jsi v pořádku? Co se stalo?“ Povyprávěla jsem mu, co se poslední dny a týdny v noci děje. Nechtěl tomu věřit, ale nic jiného mu nezbývalo. Těžko bych si ty otisky způsobila sama. Pro jistotu jsme začali usínat v objetí, aby na mě duch nemohl. Nějaký čas to fungovalo a já měla klid.

Jedná se o ducha zhrzené milenky

Mám jednu důvěrnou kamarádku. Beáta věří ve spoustu věcí a můj příběh ji velmi zaujal. Za pomoci duchovní osoby jsme celý dům vysvětili. Ona má Beáta dar. Duchy vidí a umí s nimi komunikovat. Po několikáté návštěvě u nás doma měla jasno.

,,Je to duch zhrzené milenky muže, který tu kdysi žil. Myslí si, že Roman je její milý a ty její sokyně. Skutečně se tě snaží zabít,“ prozradila mi a mně se tajil dech. ,,Co s tím budeme dělat?“ zajímalo mě. ,,Budeme dům pravidelně čistit. Dej si do všech rohů sůl a šalvěj. Chvíli používej modré světlo. Toho se duchové bojí,“ poradila mi. Ve všem jsme ji poslechli a zatím je klid. Doufám, že to bude stačit. Roman má jet za pár dní na služební cestu a já budu v domě sama.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články