Móda z Elite Model Look: Eva Pavlová v diamantech za miliony, Kubelková za bílou labuť a Peštová jako exotická zebra

Elite Model Look finále 2023
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Topmodelka Tereza Maxová přišla do Španělského sálu Pražského hradu s oběma dětmi, dcerou Mínou Maxovou Oymen a synem Tobiasem Joshuou Fetterleinem.Tereza Maxová si večer užila v krajkové róbě pudrové barvy, které v oblasti boků zdobilo peplum.První dáma Eva Pavlová. O styling se postarala Lenka Bernardes da Silva, která vybrala večerní róbu petrolejové barvy ze své tvorby a šperky Roberto Coin z 18karátového bílého zlata z kolekcí Animalier a Cento.Šperky Evy Pavlové v detailu. + 20 fotek+ 21 fotek

Španělský sál Pražského hradu opět ožil prestižní módní událostí, finále modelingové soutěže Elite Model Look. Mezi pozvanými hosty zazářily první dáma Eva Pavlová (58) ve špercích za téměř dva miliony, modelka Iva Kubelková (46) v bílé labutí róbě, Jitka Schneiderová (50) v zelené flitrované halence, Daniela Peštová v černo-bílé (52) nebo Zuzana Stivínová (50) v šatech evokujících 30. léta.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 31. 08. 2023 12:30

Finále prestižní modelingové soutěže ve Španělském sále Pražského hradu letos vyhráli Filip Kocábek a Aneta Matúšková za Česko, Zuzana Kistyová a Ivo Korčák za Slovensko a Nikita Podovaylenko za Ukrajinu. Reprezentovat nás budou v zahraničí a je nasnadě, že se brzy objeví na titulních stranách těch nejznámějších světových magazínů.

Na své modelingové začátky s nimi v publiku nostalgicky zavzpomínaly také modelky Veronika Hejlíková (41), Michaela Kociánová (34), Martina Šmuková (49) nebo Veronika Kašáková (33). Jak jim to slušelo, se můžete podívat v naší velké fotogalerii.

Eva Pavlová v diamantech za miliony

Čestným hostem finále modelingové soutěže byla první dáma České republiky Eva Pavlová (58). Ta oblékla petrolejovou večerní róbu z dílny své dvorní stylistky Lenky Bernardes da Silva. Róba byla ušita na míru z vlněného korzetu a doplněná o ručně šitou krajku, saténovou stuhu v pasové linii a jemný rozparek na levé straně.

Večerní šaty stylistka Evy Pavlové doplnila třpytivými klenoty Roberto Coin z 18karátového bílého zlata z kolekcí Animalier a Cento. Náušnice s diamanty vyjdou na 1 482 000 korun, diamantový prsten s motivem štíra na 248 000 korun a náramek, rovněž s motivem štíra, z bezbarvých a černých diamantů na 380 100 korun.

"Tyto šperky nebyly vybrány náhodně. Motiv štíra charakterizuje znamení zvěrokruhu, které má pro první dámu mimořádný význam. Velkou roli při výběru hrála i dokonalá mistrovská práce, jejíchž efekt znásobila působivá kombinace černých a čirých diamantů zasazených v bílém zlatě,‘‘ vysvětluje v tiskové zprávě manažer butiku Roberto Coin Štěpán Pokluda.

Kubelková za opeřenou labuť, Peštová jako zebra

Zahanbit se nenechaly ani další slavné dámy. Herečka Hana Vagnerová (40) například oblékla působivou černo-bílou róbu od návrháře Borise Krále, kterou doplnila třpytivými šperky značky Messika.

Topmodelka Daniela Peštová (52), kterou doprovodil partner, zpěvák Palo Habera (61), rovněž vsadila na kombinaci černé a bílé. Její flitrovaná róba s dlouhými rukávy připomínala svým exotickým vzorem zebru a Daniela ji doplnila efektivním stříbrným psaníčkem.

Modelka Iva Kubelková (46) zase do honosných prostor Španělského sálu vkročila v opulentní bílé róbě od návrhářského dua Poner. Šaty bez ramínek vynikly mezi jinými především opeřeným dekoltem a štíhlá Kubelková nám v nich připomínala křehkou bílou labuť.

Na další nádherné róby a slavné osobnosti se koukněte do naší velké fotogalerie.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články