5 způsobů, jak se stát nedostižnou hospodyňkou

5 způsobů, jak se stát nedostižnou hospodyňkou
Samozřejmě, že byste měla umět vařit. Na to, abyste udělala oběd, máte přece celý den. Pokud se náhodou stane, že kuchařské umění neovládáte, existuje tu donášková služba.Pin-up obleček služtičky se partnerovi určitě bude líbit.Rozhodně se ani nesnažte najít si civilní zaměstnání. S tím by hospodyňka neměla mít nic společného. Váš úkol je především uklízet a vytvářet teplo domova.Správná hospodyňka má doma naklizeno.+ 1 fotka+ 2 fotky

Někdo se celý život honí za kariérou, pro někoho je ta představa pro změnu hrůzostrašná a chce se raději věnovat péči o děti a manžela. Pokud byste zvolili variantu dvě, pak jsou následující řádky určeny právě vám. Přinášíme vám 5 způsobů, jak být nedostižnou hospodyňkou.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 06. 03. 2018 00:29

Pořiďte si vhodný obleček, když už jste se rozhodla, že se stanete ženou v domácnosti. Pin-up obleček služtičky se partnerovi určitě bude líbit.

Vezměte útokem nejbližší obchod s domácími potřebami a nakupte všechno, co by se vám do domu nebo bytu mohlo hodit. Správná hospodyňka má přece doma naklizeno.

Rozhodně se ani nesnažte najít si civilní zaměstnání. S tím by hospodyňka neměla mít nic společného. Váš úkol je především uklízet a vytvářet teplo domova.

Samozřejmě, že byste měla umět vařit. Na to, abyste udělala oběd, máte přece celý den. Pokud se náhodou stane, že kuchařské umění neovládáte, existuje tu donášková služba, ale to váš přítel přece nemusí vědět.

Vzhledem k tomu, že máte volného času více než dost, měla byste vynaložit i nějaké úsilí do vaší fasády. Zkrátka a dobře měla byste být vždy perfektně upravená.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články