Melanie Gaydos: Modelka, která zbořila veškeré stereotypy v modelingu

Melanie je navzdory svému postižení velmi žádanou modelkou
Melanie Gaydos své postižení využila jako přednostI takto může vypadat modelkaMelanie to neměla v životě jednoduchéNyní už je se svým životem spokojená+ 4 fotky+ 5 fotek

V současné době patří Melanie Gaydos mezi nejžádanější modelky současnosti. Přitom na první pohled jako modelka absolutně nevypadá. Devětadvacetiletá žena trpící vzácným syndromem Ektodermální dysplazie je skoro slepá, hluchá, nemá řasy, skoro žádné nehty a vlasy. Přes to všechno prorazila v modelingu a stala se profesionální Top modelkou.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 08. 03. 2018 12:53

Melanie je nádherným příkladem toho, že když se chce, všechno jde. Modeling je po několik let uzavřený svět vyhublých vnadných žen s nádhernou tváří. Mel nemá ani jedno. Syndrom, kterým trpí od narození, z ní udělal člověka, kterému se spousta lidí spíše snaží vyhnout. Kvůli svému hendikepu zažila ve svém životě velice krušné časy. Už jako malá holčička byla deprimovaná z toho, jako vypadá. Ve škole se stala terčem a šikany od svých spolužáků, což u ní jednoho dne vyústilo v pokus o sebevraždu. Podstoupila také mnoho plastických a chirurgických operací, takže většinu svého dětství strávila po nemocnicích.

,,Mel, vždyť jsi krásná.“

Není tedy divu, že tyto smutné zážitky se na její psychice velice podepsaly. Nenáviděla se, stranila se lidí. Podporu našla ve svém dávném příteli, který ji poprvé řekl, že i když vypadá jinak, je stejně krásná a jedinečná. Ze své originality tedy Melanie udělala svou hlavní přednost a uspěla pro ni v nejabsurdnějším světě. Ve světě modelingu.

Kariera modelky

Dnes je Melanie se sebou a svým vzhledem smířená. Rozjela modelingovou karieru opravdu ve velkém a profesionálně se prochází po modelingových molech. I když se občas najdou rejpalové, slavná modelka již takové řeči hází za hlavu. ,,Jednoduše si myslí, že když nevypadám jako oni, že musím být hloupá, nebo postižená. Většinou je to ale naopak.“ Říká.

Krom toho, že Melanie fotí pro velké světové značky, se objevila v hudebním videoklipu německé skupiny Rammstein k písni Mein Hertz Brennt a v Hollywoodu se už šušká o tom, že by se měla mihnout i v nově připravované řadě seriálu American Horror stories.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články