Známe 5 triků pro svěží vzhled. Drahé krémy nepotřebujete!

Dodržujte naše rady a budete mít svěží pleť!
Známe 5 triků pro svěží vzhled. Drahé krémy nepotřebujete!Známe 5 triků pro svěží vzhled. Drahé krémy nepotřebujete!Známe 5 triků pro svěží vzhled. Drahé krémy nepotřebujete!Známe 5 triků pro svěží vzhled. Drahé krémy nepotřebujete!+ 1 fotka+ 2 fotky

Také vás štvou reklamy na předražené přípravky zaručující svěží pleť? S námi můžete získat vyhlazený obličej především díky přírodním metodám. Budete překvapeni, jak málo stačí, abyste se nebudili s kruhy pod očima.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 21. 02. 2018 21:43

Začneme tím, co musíte podnikat každý večer. Odličováním. Víme, že je to neotravnější každodenní rutina, která vůbec může být, ale nepodceňte ji. Jakmile se totiž zapomenete odlíčit, nečistoty se vám usadí v pórech a druhý den už je nikdy tak nevyčistíte, jako v ten den, co jste se nalíčila. Při odličování nezapomeňte i na obočí nebo opomíjenou oblast čela až u kořínků vlasů. 

Svěží vzhled se netýká jen samotné pleti ale i vlasů. Dlouho nemyté vlasy totiž vypouštějí do pokožky nežádoucí látky a pleť se tím ničí. Mastnými vlasy se vámmůže zmastit i obličej. 

Make-up nám sice slouží dobře, ale nepožívejte ho přílišné množství. To vám pleť opět akorát tak zanese. Mějte na paměti, že si na prst stačí opravdu nanést jen velikost hrášku a ne obsah celé tuby.

Dodržujte pitný režim. Každá zkušená modelka vám řekne, že nejdůležitější je pít vodu. Ideální množství jsou dva litry. Tělo vám dostatečně zavodní a vyčistí pleť zevnitř. Další tekutiny, které byste do sebe měli dostat jsou ovocné a zeleninové šťávy. Ty vám zajistí dostatek vitaminů. 

Pleť je přeci jen důležité hydratovat i zvenku, proto se před spaním nezapomeňte nakrémovat. Krém vám přes noc pleť hezky vyhladí a ráno se budete cítit svěžeji. Krémujte se vždy až po vyčištění pleti. 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články