Přitažlivější na fotce? Mhuřte oči, radí newyorský fotograf

Kylie Jenner na to šla přes plastiky. Ale ani na mhouření nezanevřela.
Zdroj: flickr
Pete působí v New Yorku a Los Angeles.Specializuje se na portréty a méně atraktivním lidem vždy radí, aby trochu přimhouřili oči.Výraz s přimhouřenýma očima dodává obličeji sebevědomí.Sebevědomí vychází z očí. Ale nesmíte to přehánět.+ 3 fotky+ 4 fotky

Necítíte se před objektivem ve své kůži? A jak to dělají ostatní, že jejich instagramové profily jsou plné dokonalých fotek, bez dvou brad, s vystouplými lícními kostmi a dokonale klenutým obočím?

Redaktor
Redaktor 29. 11. 2018 22:41

Jedna věc je, že zkrátka někdo do vínku dostal fotogeničnost, druhá je, že existuje spousta „vylepšováků“, jak docílit dokonalé fotografie. Od plastických operací přes filtry ve Photoshopu až ke správnému světlu v ateliéru. Newyorský fotograf Pete Hurley ovšem zvolil tu nejméně bolestivou a nejsnadnější cestu. Jednoduchý trik, který z vás udělá kočku nebo kočičáka už na první pohled.

„Když člověk na fotce mírně přimhouří oči, ihned vypadá sebevědoměji a přitažlivěji,“ uvádí Pete Hurley. V jeho demonstrativním videu na YouTube pak můžete na vlastní oči vidět, jak výraz změní celé vnímání onoho člověka, na kterého se díváme.




„Sebevědomí vychází z očí,“ tvrdí Pete. Také se zmiňuje, že mnoho lidí si myslí, že když na fotce vyvalí oči, budou vypadat krásněji. „Velké oči by chtěl každý, paradoxně na fotografii to ale pak vypadá, jako kdyby vás někdo škrtil.“


Pete varuje, že ale ani s mhouřením se to nemá přehánět. Pokud nechcete vypadat jako Melania Trump, která se občas tváří, jako kdyby si konstantně snažila na něco vzpomenout, postačí, když jen zlehka přizdvihnete spodní víčko.


Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články