Zkuste tyto triky… a budete zase plná energie

Chybí vám energie? Víme, jak na to.
Jste unavená z práce? Víme, jak vám dodat energii.Pohyb je pro život velmi důležitý. Rozproudí vám krev a uvolní hormon štěstí.Pokud zrovna nesršíte energií, nainstalujte si do bytu ty nejzářivější žárovky.S námi už nebudete unavená.+ 1 fotka+ 2 fotky

Energie nám chybí obzvláště během zimních měsíců, proto je potřeba ji čerpat, kde se dá. Málokdo ví, že ji můžete získat i při běžných činnostech. Jen vědět jak.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 02. 03. 2018 02:25

Světlo probouzí

Pokud zrovna nesršíte energií, nainstalujte si do bytu ty nejzářivější žárovky. Čím více intenzivního světla, tím více budete probuzená. Večer si nezatahujte závěsy, ať vás ráno může vzbudit slunce.

Hýbejte se

Pohyb je pro život velmi důležitý. Rozproudí vám krev a uvolní hormon štěstí. Proto nezanedbávejte tanec, běh ani plavání. Po všech třech zmíněných aktivitách se budete cítit fit a svěží.

Meditace nade vše

Zkuste si během hektického dne najít chvilku, při které vás nebude nikdo rušit. V klidu se usaďte na židli a zhluboka dýchejte, dokud se nebudete cítit úplně vyklidněná. Uvidíte, že i to vám dobije energii.

Vytvořte si seznam

Jestli vám něco energii ubírá, je to množství povinností, které vám sedí na hlavě. Vytvořte si tedy seznam úkolů a jeden po druhém si po splnění odškrtávejte.

Milujte se s partnerem

Sex je odjakživa považován za životabudič. Nestyďte se a praktikujte ho tak často, jak se dá. Energie budete mít pak doslova na rozdávání.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články