Radka (32): Porušila jsem základní pravidlo nevěry. Copak můžu za to, že jsem se zamilovala?

Skutečné příběhy o nevěře: Porušila jsem základní pravidlo nevěry. Copak můžu za to, že jsem se zamilovala?
Zdroj: Freepik

Pokud nemá nevěra narušit vztahy, lidé by si měli držet odstup. Radce se to nepovedlo a zamilovala se do svého milence. Teď jí to komplikuje život.

Jana Jánská
Jana Jánská 28. 01. 2024 13:00

Milence jsem dlouho měla jen jako zpestření sexuálního života. S manželem to sice je fajn, ale stejně mi v ložnici něco chybělo. Teď se to obrací proti mně.

Nevěra mi není cizí

Muže mám prostě ráda. A neumím si představit, že bych strávila celý život jenom s jedním. V průběhu let jsem se naučila oddělovat potěšení a vážný vztah. Díky tomu jsem se mohla vdát za Kamila (33), kterého mám moc ráda a časem s ním chci mít děti.

Ale do mého života patří také Radek (34), který je zase fantastický v posteli. Nic víc s ním neřeším. Jenom se občas sejdeme u něj doma, otevřeme si láhev prosecca a užijeme si hezkou hodinku nebo dvě. Pak si dám sprchu, obleču se a jdu domů.

Můj milenec mi pořádně zamotal hlavu

Radek je zapřisáhlý starý mládenec. Má fajn práci, cestuje po světě a miluje umění. Byt má plný obrazů a knížek a cítím se tam dobře i mimo postel. Miluju, když mi začne vykládat o nějakém výtvarníkovi. Umí to podat tak, abych to pochopila i já, umění mi totiž nikdy nic neříkalo.

Můj manžel je úplně jiný, má takové klasické zájmy. Společně koukáme na televizi, někdy si vyjedeme na kolech a tak podobně. Přišla jsem na to, že mi to nestačí. K Radkovi jsem se začala těšit nejen kvůli sexu, ale i na jeho povídání.

Ležím v posteli, poslouchám jeho hlas a přeju si, aby to nikdy neskončilo. No a pak jsem zjistila, že ho asi miluju...

Nevyznám se v sobě

Nečekala jsem, že se mi stane něco takového. Nevěru jsem brala jako fyzickou záležitost a u toho to také mělo zůstat. Teď se však nevyznám sama v sobě. Manžela mám ráda, ale někdy přemýšlím nad tím, jaký by byl život s Radkem.

Do nevěry city nepatří. Nevím, co s tím mám dělat. Hodit za hlavu spokojené manželství? Vím, že můj milenec se nechce vázat. Ale co kdyby se mi povedlo přesvědčit ho? Možná jsem bláhová. Takový chaos ve vlastních pocitech jsem neměla snad ani v pubertě.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články