Helča (34): Bez milence nevydržím ani den. Když jsem na Silvestra vyrazila s rodinou na chalupu, musel přijít za mnou

Příběhy o nevěře: Bez milence nevydržím ani den. Když jsem na Silvestra vyrazila s rodinou na chalupu, musel přijít za mnou
Zdroj: Freepik

Helča si uvědomuje, že její vztah s mladým Honzou je poněkud nezdravý. Ona má manžela a rodinu, přesto nedokáže přestat spávat i s Honzou...

Jana Jánská
Jana Jánská 27. 12. 2023 17:00

Honza (22) je mladý sportovec. Hraje fotbal v nějaké nižší lize, ale tomu jsem nikdy moc nerozuměla. Zato rozumím tomu, že jsem v posteli lepšího chlapa ještě neměla.

Sbalila jsem mladého kluka

Nikdy bych si nemyslela, že budu nevěrná muži, kterému jsem dala dvě děti. Ale stalo se. S Honzou to táhnu půl roku. Seznámili jsme se v baru. Tedy, seznámila jsem se s ním já.

Byla jsem s kamarádkami na skleničce a on tam byl s partou. Měla jsem upito a hrozně se mi líbil jeho zadek. A tak jsem prostě šla a oslovila ho. Bylo to pitomé a ani jsem netušila, jak se balí chlap. Ale klaplo to. Chvilku jsme si povídali v jednom prázdném boxu a já ho začala hladit pod stolem.

Jeho vzrušení mi neuniklo a za chvilku mě zatáhl na záchody. To je další věc, kterou jsem nikdy nedělala, ale byla jsem tak vzrušená, že mi tehdy bylo všechno jedno. Vzpamatovala jsem se, až když nám někdo zabušil na kabinku, ať u toho tak neječím. Oba jsme se začali smát a já si zakousla do dlaně, abych byla tišší. Ne že by to moc pomohlo...

Jsem závislá na svém milenci

Druhý den nepřišlo vystřízlivění, ale touha. Chtěla jsem si to zopakovat a nejlépe hned. Seděla jsem v práci a nemohla se na nic soustředit. Naštěstí měl Honza čas. Setkali jsme se u něj a užili si to tentokrát už bez přerušení a v posteli.

Od té doby snad nepřešel den, abych se s ním neviděla. Sejdeme se buď ráno, nebo po práci, o víkendech doma předstírám, že jdu cvičit, ale nakonec dělám jiné cviky, než si myslí můj manžel.

Uvědomuju si, že jsem na Honzovi závislá, jenže s tím nedokážu přestat. Zbožňuju nejen sex s ním, ale i to, že mě pak pevně obejme a jen tak ležíme. A to už ani nemluvím o vzrušení, když se musím nenápadně vytratit z domu...

Nezastavil mě ani víkend s rodinou

Nejhorší to bylo, když jsem měla s rodinou vyrazit na dlouho plánovanou silvestrovskou chatu. Vážně jsem přemýšlela nad tím, že se hodím marod, abych mohla být s Honzou. "Neblázni, bude to jenom několik dní, to zvládneme," řekl mi. Měl pravdu a tak jsem s těžkým srdcem odjela.

Jenže už druhý den jsem byla nervózní a toužila jsem po něm. Nepomohlo ani milování s manželem. A tak jsem začala psát Honzovi, aby za mnou přijel. Hodně ho to překvapilo a snažil se mi vysvětlit, že mám být s rodinou. Pak jsem začala škemrat a slibovat. Myslím, že to bylo trochu ponižující.

Nakonec dorazil za mnou. Po třech hodinách strávených v autě byl rozlámaný, ale dočkal se hezké masáže a pak jsem mu návštěvu oplatila několika věcmi, které mu pěkně protočily panenky. Myslím, že ten výlet neolitoval. A já si také přišla na své. Jen jsem mu musela slíbit, že to bylo naposledy, co musel jít tak daleko. Nechtělo se mi do toho, protože mě čekalo ještě pár dní bez něj. Bylo to nesmírně namáhavé a celou dobu jsem mu posílala lechtivé zprávy a intimní fotky, aby věděl, na co se má po mém návratu těšit...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články