Anastázie (31): Těsně před svatbou jsem se zamilovala do jiného. S milencem se vídám i jako vdaná a nechci přestat

Anastázie (31): Těsně před svatbou jsem se zamilovala do jiného. S milencem se vídám i jako vdaná a nechci přestat
Zdroj: Unsplash

Anastázie vede dvojí život. S manželem buduje rodinu, s milencem si užívá v ložnici. Není to pro ni jednoduché, protože nechce přijít ani o jednoho z těchto mužů...

Jana Jánská
Jana Jánská 10. 06. 2023 17:00

Několik dní před svatbou s Martinem (33) jsem se nečekaně zamilovala do jiného muže. Prožívala jsem opravdu složité dny, které si moje okolí naštěstí vysvětlovalo jako stres a nervozitu nevěsty...

Potkala jsem báječného muže

S Martinem jsem chodila pět let. Nebyla to nějaká bláznivá láska na celý život, ale měla jsem ho ráda a věděla jsem, že se mám o koho opřít. Byl sečtělý, sportoval, nekouřil a nepil, jen mu trochu chyběla jiskra. Řekla jsem si, že to kvůli stabilnímu vztahu ráda oželím.

Pak mě Martin požádal o ruku a já souhlasila. Naše rodiny začaly všechno připravovat a já se vlastně těšila na to, že se stanu matkou a budu vést poklidný rodinný život. Jenže to nedopadlo zcela podle mých představ.

Někoho jsem potkala... Bylo to tak vášnivé a pohlcující, že jsem ztratila hlavu. A vážně jsem přemýšlela nad tím, že Martinovi dám kopačky. Musím říct, že se to stalo jenom několik dní před termínem svatby, takže to byla hodně neobvyklá situace.

Svatbu jsem nezrušila

Probrečela jsem několik nocí, ale nikomu jsem neřekla důvod. Maminka u mě sedávala a snažila se mě konejšit. Myslela si, že jde o stres z toho, že se budu vdávat. Kdyby jen věděla pravdu... Ale já si to hodlala nechat pro sebe.

V den svatby jsem ráno dospěla k definitivnímu rozhodnutí. Martina si vezmu, ale nevzdám se ani svého milence Daniela (26). Možná to někomu bude připadat divné, ale u jednoho mám stabilitu a jistotu, u druhého vášeň, kterou jsem ve vztahu nikdy nenašla. Rovněž jsem si uvědomila, že s Danielem nelze mít vážný vztah. Když počáteční pobláznění opadlo, zjistila jsem, že je prostě chlap jen na pobavení.

Mám manžela i milence

To všechno se stalo před dvěma lety. Mezitím přišel na svět Adámek (1) a já jsem si chvíli nebyla jistá, jestli je Martinův. Naštěstí se mu podobá čím dál víc. Rodina funguje báječně, v této oblasti si nemám nač stěžovat.

S Danielem jsme měli menší krizi, když jsem byla těhotná, ale pak se to vrátilo do starých kolejí. Sice už nemám tolik času a příležitostí setkávat se s ním, ale když k tomu dojde, je to něco neuvěřitelného. To doma bohužel nemám šanci zažít.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články