Nejen Linda Evangelista: 5 zahraničních krásek, které doplatily na plastické operace

Nejen Linda Evangelista: 5 zahraničních krásek, které doplatily na plastické operace
Zdroj: Showpix/koláž Lifee.cz
Módní návrhářka Donatella Versace byla v mládí opravdu kočka.Jenže to přehnala s plastickými operacemi a její někdejší půvab je pryč.Sympatická herečka Tori Spelling z Beverly Hills 90210 rovněž propadla plastickým operacím.
Nyní by Tori Spelling kvůli přemíře zkrášlujících zákroků a botoxu nepoznali ani nejvěrnější fanoušci.+ 4 fotky+ 5 fotek

Před pár dny šokovaly svět fotografie bývalé supermodelky Lindy Evangelisty (56), která se v důsledku kryolipolýzy změnila k nepoznání. U kdysi nejkrásnější ženy světa došlo k vzácné reakci na inkriminovanou proceduru a modelka od té doby bojuje s tvrdými tukovými boulemi, kterých se nedokáže zbavit. Koho dalšího změnily zákroky plastických chirurgů v nepoznání?

Dana Klementová
Dana Klementová 24. 02. 2022 14:30

Pomoci své vizáži estetickými zákroky už dávno není nic neobvyklého. Zkrášlovat se nechávají ženy i muži po celém světě. Mnoho dam to ale s plastikami přehání a výsledný efekt pak není nic moc. 

Linda Evangelista doplatila na kryolipolýzu

Bývalá supermodelka Linda Evangelista podstoupila zhruba před šesti lety takzvanou kryolipolýzu (řízené zmražení tukových buněk), která nedopadla podle jejích představ. Místo dokonalé figury má někdejší uhrančivá kráska po těle velké tvrdé tukové boule, kterých se nelze zbavit. Linda tak nyní mezi lidi již prakticky nevychází a znetvořené tělo raději skrývá.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Courteney Cox si škodlivost plastik uvědomila včas

Svých plastik začala velmi rychle litovat také herečka Courteney Cox (57), která se nedokázala vypořádat se stárnutím pleti a řešila ho četnými úpravami. Hereččin obličej se postupně měnil k nepoznání. Seriálová Monica si ale naštěstí včas řekla dost a výplně z obličeje si nechala odstranit.

Plastikami si uškodily také herečka Jennifer Grey (61), známá jako Baby z Hříšného tance, nebo hvězda seriálu Beverly Hills 90210 Tori Spelling (48). Svěží Donnu byste dnes poznali jen stěží.

Světové celebrity závislé na plastikách

I když procedury estetické medicíny člověku nezajistí dokonalý vzhled, mnoho žen je podstupuje opakovaně a velmi ochotně. To je také případ módní návrhářky Donatelly Versace (66), která se na plastikách stala prakticky závislá.

S napíchanými rty, upraveným nosem a zvětšeným poprsím je rozhodně nepřehlédnutelná. Ne však v tom pozitivním slova smyslu. Vyhublá postava a výrazné líčení Donatelle také nepřidává. 

Pět zahraničních celebrit, kterým uškodily zákroky plastických chirurgů, si můžete prohlédnout v naší fotogalerii. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články