Barbiemánie vlétla i do mužského světa: Sluší krasavci Ryanovi Goslingovi, návrháři Jakubovi Ponerovi i herci Timothéemu Chalametovi

Barbiemánie vlétla i do mužského světa: Sluší krasavci Ryanovi Goslingovi, návrháři Jakubovi Ponerovi i herci Timothéemu Chalametovi
Zdroj: Profimedia Herminapress/ koláž: Lifee
Herec Ryan Gosling, představitel Kena, si v průběhu natáčení růžovou zjevně oblíbil. A nutno dodat, že mu padne v mnoha provedeních. Na snímku z představení filmu Barbie v americkém Los Angeles.Herec Timothée Chalamet nosil růžovou ještě dříve, než svět zachvátila Barbiemánie.A dokázal si užít mnoho jejích odstínů.Vyznavačem růžové je už delší dobu také zpěvák Harry Styles.+ 18 fotek+ 19 fotek

Světem cloumá ultraštíhlá dlouhonohá kráska - Barbie. Co by ale byla tahle marnivá milovnice růžové bez svého mužského protějšku - Kena. Svět panenky tak právě výrazně ovlivňuje nejen ženskou část populace.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 20. 07. 2023 15:00

I muži tedy zákonitě nezůstávají ušetřeni vlny inspirace plastovým světem slavného páru. Jejich šatníky tak právě zaplavila růžová! A jak je vidět v naší fotogalerii, už jich okouzlila celou řadu.

Růžová ve Varech i v Hollywoodu

České vody růžovým outfitem rozvířil na nedávném karlovarském filmovém festivalu návrhář Jakub Poner svým sladce růžovým oblekem, který doplnil vyzývavým prvkem - transparentním tričkem.

Růžová ale obsazuje pánské šatníky především mezi příznivci a aktéry filmu Barbie, který je dle ohlasů na všech frontách nejvýraznějším počinem tohoto léta. Kteří z nich se v růžové předvedli na červeném, nebo spíš růžovém koberci? Prohlédnout si je můžete v naší fotogalerii.

Barva roku Viva Magenta hraje Barbie do karet

Ikonický odstín pěkně zářivé růžové aktuálně vévodí také žebříčku vzorníku Pantone. Jeho letošní výběr - Viva Magenta, tak vůbec nepůsobí jako náhodný! A hraje do karet nejen ženám, ale dle posledních informací ze světa showbyznysu i mužům.

Růžová ale měla své příznivce už před spuštěním nezastavitelné vlny s nepřehlédnutelným logem B na všech frontách. Milovníky růžové najdete mezi muži v podání herce Timothéea Chalameta (27), zpěvák Harry Styles (29) se jí také rozhodně nevyhýbá a sluší především samotnému představiteli Kena, Ryanu Goslingovi (42), který se jejího vlivu jistě bude jen těžko zbavovat.

Kompletně růžový šatník už nepřísluší jen něžnému pohlaví

Na jedné z posledních promoakcí k filmu se představitel Kena objevil kompletně v růžové. Zvolil tentokrát méně výrazný odstín, i tak ale musíme konstatovat: Růžová už dávno není jen výsadou žen a i pánové mohou její potenciál náležitě využívat. V naší galerii tak najdou mnoho inspirace, kde si růžové kousky určené pravě jim pořídit.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články