Dámy 50+ ovládly módu na akci kosmetické asociace: Kynychová provokovala prádlem, Heřmánková byla za dámu

Dámy 50+ ovládly módu na akci kosmetické asociace: Kynychová provokovala prádlem, Heřmánková byla za dámu
Zdroj: Renata Bušková/koláž Lifee
Hana Heřmánková (60) předvedla dokonale sladěný městský outfit - světlé kalhoty s vysokým pasem, bílá halenka ozvláštněná perlami, nechybí béžové sáčko a ladící doplňky. Manželka filmové legendy Karla Heřmánka zkrátka ví, co jí sluší.Regina Řandová (55) oblékla šaty jednoduchého střihu s výrazným potiskem a delším rukávem, přičemž správně vyhodnotila jejich délku. Střevíce mají menší podpatek a jsou v béžové barvě, která nositelce lehce protáhne nohy.Štěpánka Duchková (50) rovněž vsadila na kalhoty s vysokým pasem, ke kterým oblékla halenku s výrazným barevným potiskem a coby doplněk zvolila výraznou červenou kabelku značky Louis Vuitton, jak se na pravou dámu sluší.Linda Finková (55) oblékla sportovní eleganci. Škoda jen, že nezastrčila bílou košili do kalhot, přidala by si pár centimetrů k dobru. + 7 fotek+ 8 fotek

Slavné české dámy nad 50 let předvedly na tiskové konferenci AKO ČR, že móda může být hravá i odvážná bez ohledu na datum narození. Herečka Hana Heřmánková (60) oblékla dokonale elegantní outfit na procházky po městě, moderátorka Štěpánka Duchková (50) zazářila s luxusní červenou kabelkou, Linda Finková (55) předvedla sportovní eleganci a cvičitelka Hanka Kynychová (55) provokovala v odvážném body ze své vlastní kolekce prádla.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 15. 06. 2023 09:20

Odpolední setkání u příležitosti představení Asociace kosmetických a kadeřnických oborů České republiky přilákalo velké množství dam, které o sebe rády pečují. Mnohé z nich již překročily padesátku, přesto mohou být velkou inspirací ženám, které stále váhají, jak se obléknout do města nebo do společnosti. Vybrali jsme ty nejvýraznější z nich, přičemž každá má jiný styl oblékání.

Elegantní Hana Heřmánková

Herečka Hana Heřmánková je za všech okolností ztělesněním elegance a noblesy. Svůj outfit barevně vyladila do zemitých odstínů. Světlé kalhoty pískové barvy s vysokým pasem rozzářila bílou halenkou, přičemž v dekoltu nesměly chybět perly. K halence Hanka oblékla světle hnědé sáčko s ležérně ohrnutými rukávy a hnědé byly také její kožené sandálky. Kabelku Hanka správně zvolila bílou, jelikož boty by podle současných trendů neměly mít stejnou barvu jako kabelka.

Provokatérka Hanka Kynychová

Cvičitelka Hanka Kynychová se rozhodla provokovat a oblékla černé body z vlastní kolekce spodního prádla, které přitáhlo pozornost na její naditý dekolt. Body Hanka překryla dlouhým sáčkem s výraznou modrou podšívkou na rukávech. Kalhoty správně zvolila s vysokým pasem a mladistvým prvkem byly bílé tenisky, kterými svůj outfit korunovala. Hravé, odvážné, ovšem stále elegantní.

Sportovní Linda Finková

Zpěvačka Linda Finková občas v otázce módy trošku plave, ale tentokrát ukázala, že se rozhodně neutopí. Oblékla bílou košili netypického střihu s černými prvky a doplnila ji kostkovanými černo-bílými capri kalhotami. Nezbytným doplňkem tohoto sportovního outfitu byly bílé tenisky. Zde bychom Lindě doporučili pro příště zastrčit košili do kalhot, protože tak může lépe prodat pas a opticky si přidat pár centimetrů.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články