Den matek 2022: 13 tipů na dárky, kterými uděláte radost každé ženě

Den matek 2022: 13 tipů na dárky, kterými uděláte radost každé ženě
Zdroj: Koláž Lifee.cz
Limitovaná edice luxusního balení ikonického šampaňského. Moët & Chandon, 1399 KčStylový prsten z chirurgické oceli pozlacený osmnáctikarátovým zlatem. Franco Bene, 790 KčDárková kazeta čtyř pečujících produktů. ESTÉE LAUDER, 1186 KčLuxusní svíčka z přírodního vosku v ručně vyrobeném kalíšku s bavlněným knotem by Ewa Farna. Mmntshop.cz, 890 Kč+ 9 fotek+ 10 fotek

Možná právě začínáte přemýšlet, jakým dárkem letos 8. května potěšíte svou maminku. Připravili jsme si proto pro vás 13 tipů na pozornosti, které na Den matek udělají radost každé ženě.

Dana Klementová
Dana Klementová 01. 05. 2022 09:00

Den matek se řadí mezi svátky, na které bychom neměli zapomínat. I když například Mezinárodní den žen všechny dámy neslaví, během druhé květnové neděle byste mamince měli nějakou maličkostí svou lásku a vděk rozhodně vyjádřit. 

Oslavy na počest všech maminek

Den matek se obvykle nese v duchu oslav a vzdání pocty všem maminkám a mateřství celkově. Slaví se v různých koutech světa v různé dny. Zatímco v Česku pro něj máme vyhrazenou druhou květnovou neděli, například ve Velké Británii tento svátek připadá na čtvrtou postní neděli. 

Inspirace na dárky ke Dni matek

Pokud hledáte inspiraci na originální dárky ke Dni matek, máme pro vás hned několik tipů. Kromě tradiční kytice můžete letos vsadit i na jiné pozornosti. Při výběru vhodného dárku pro maminku popřemýšlejte, co by jí mohlo udělat radost. Chybu určitě neuděláte, pokud sáhnete po kvalitní čokoládě, luxusním šperku, balíčku oblíbené kosmetiky či lahvi dobrého sektu

Jestliže vás zajímá, čím byste mohli maminku potěšit, prohlédněte si naši fotogalerii, kde na vás čeká hned 13 tipů.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články