Dost bylo růžové! V létě frčí žlutá aneb Heidi Klum se v šatech barvy slunce do očí dívat nebudete

Dost bylo růžové! V létě frčí žlutá aneb Heidi Klum se v šatech barvy slunce do očí dívat nebudete
Zdroj: Herminapress, oficiální Instagram Heidi Klum/koláž Lifee
Královnou žlutých šatů je bezesporu Heidi Klum. Porotkyně reality show Amerika má talent navíc často volí velmi odvážné modely.Příkladem budiž tento opulentní z letošního festivalu v Cannes, který sotva zahaloval modelčina ňadra.Herečka Lily Allen naopak vynesla kousek mnohem subtilnější a v podstatě cudný.Pro sluníčkově žlutou má slabost také televizní hvězdička Paris Hilton.+ 21 fotek+ 22 fotek

Zatímco teploměr se uplynulý týden stěží dotýkal pětadvacítky a většinu času propršelo, vybrali jsme pro vás 25 šatů v barvě slunce, které v těchto dnech tolik postrádáme. Láskou ke žluté se netají například modelka Heidi Klum (50), influencerka Paris Hilton (42), ale cizí není ani českým celebritám v čele s elegantní herečkou Terezou Kostkovou (47) či Lucií Borhyovou (45).

Tereza Švandová
Tereza Švandová 29. 07. 2023 08:00

Podle nabídky obchodních řetězců by se mohlo zdát, že barvou letošního léta je díky filmu Barbie růžová. Tak úplně to ale neplatí. Velmi často se na ulicích, premiérách či večírcích objevuje také bílá nebo žlutá. Právě druhá uvedená barva patří vedle nebesky modré a trávově zelené k typicky letním odstínům, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři a vmžiku nás přenést na pláž nebo třeba jen zahrádku.

Žlutou milují Heidi Klum, Paris Hilton i Lucie Borhyová

Není proto divu, že se do ní hojně oblékají i celebrity. Na festivalu v Karlových Varech v ní začátkem července zazářila módní návrhářka Debbie Brown, ve žluté také často vídáme modelku Heidi Klum coby porotkyni reality show Amerika má talent. Výrazné holčičí odstíny si zamilovala profesionální celebrita a čerstvá maminka Paris Hilton a žlutou najdete i v šatníku korpulentní herečky Melissy McCarthy (52) či věčně usměvavé moderátorky Lucie Borhyové (45).

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články