Lucie Borhyová nemůže jít na botox, bojí se jedů a injekcí: Elixír mládí vidím v drahých pleťových olejích

Lucie Borhyová nemůže jít na botox, bojí se jedů a injekcí: Elixír mládí vidím v drahých pleťových olejích
Zdroj: Herminapress
Moderátorka Lucie Borhyová prozradila, jak se stará o pleť.Lucie vypadá po čtyřicítce stále mladistvě.Lucie Borhyová a Ray Koranteng v Televizních novinách - od roku 1999 se téměř nezměnili.Lucie Borhyová a Ray Koranteng působí na televizi Nova od samého začátku vysílání.+ 7 fotek+ 8 fotek

Moderátorka Lucie Borhyová (45) odhaluje v talk show Na kafeečko tajemství své dokonalé pleti. Usměvavá blondýnka sází na pravidelné a důkladné odličování, kvalitní krémy a dražší pleťové oleje. Přiznává, že na botox by si netroufla, protože nesnáší jedy a injekce, byť proti tomuto kosmetickému zákroku jinak nic nemá. V čem se Lucie neshodla se svou babičkou?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 13. 06. 2023 12:00

Lucie Borhyová vypadá na televizní obrazovce stále stejně půvabně, jako v roce 1999, kdy v Televizních novinách začínala. Milušce Bittnerové v talk show Na kafeečko prozradila, že kvůli fóbii z jehel a jedu nemůže chodit na botox, stárne tedy přirozeně. Alespoň prozatím.

"Já bych možná i šla, když vidím některé holky, jak mají krásnou vypnutou pleť," směje se půvabná Lucie, která tvrdí, že přehnanou péči své pleti nedopřává. "Nechodím na kosmetiku ani na žádné zákroky. Držím si pozitivní mysl a používám kvalitní krémy," radí naše nejpopulárnější televizní moderátorka.

Nejdůležitější je pro mě odličování, říká Lucie Borhyová

Lucie, máš vůbec nějakou chybu?

Mám spoustu nedokonalostí a chyb, ale o to je to hezké. Jak se říká, v nedokonalosti je krása.

Jsou tedy okamžiky, kdy se dokážeš vytočit a jsi naštvaná?

Jsou. Ale není jich tolik. Když už mě něco rozhodí, tak se naštvat dokážu.

Co třeba za volantem? Jsi sprostá?

Jo, to dokážu. Kolikrát se musím držet, když jedeme s dětmi. To mi někdy ujede sprosté slovo. Občas mě děti musí opravit a já jen vysvětluji, že se to neříká.

Jaká je tvá denní rutina v péči o pleť?

Asi všechny překvapím, ale já se o sebe moc nestarám. Nejdůležitější je pro mě odličování, protože mám každý den make-up v televizi. I kdybych domů přišla ve dvě ráno, nikdy se nestane, že bych šla spát nalíčená. Důkladné odlíčení je základ. Babička mi vždycky říkala, že kvůli tomu make-upu budu mít špatnou pleť. Dřív se to tak říkalo. Já si to nemyslím, protože teď máme tak kvalitní a super kosmetiku, že pleť neničí. Ale jinak nechodím na kosmetiku ani na žádné zákroky. Držím si pozitivní mysl a používám kvalitní krémy.

Botox nevyznává, vzhledem ke strachu z injekcí

Některé dámy chodí na botox.

Já se bojím jedů a injekcí, a to je špatná kombinace. Já bych možná i šla, když vidím některé holky, jak mají krásnou vypnutou pleť. Čekám, že vymyslí něco, co se jen dá na obličej. Doba jde dopředu a třeba se jednoho dne vzbudím a nebude tam jediná vráska. To by bylo skvělé a počkám si, až to někdo vymyslí.

Používáš nějaké kosmetické masky?

Že bych si je doma vyráběla, to je na mě moc složité. Já si masku vždycky koupím a potom ji nepoužívám. Ale mám ji doma! Vždycky na to myslím, že bych si ji dala, ale potom na to zapomenu a raději dělám něco jiného. Nedávno jsem si koupila takové ty papírky, které se jen přiloží na obličej. Mám ráda také oleje, protože mi krásně voní a slibují elixír mládí. Jsou docela drahé, ale ty si kupuji. Většinou potom zjistím, že mi tam stojí moc dlouho a projdou mi. To je mi líto. Teď jsem si koupila levandulový olej, který krásně voní a dávám si ho na večer. Je to příjemný pocit, když se potom ráno probudím.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články