Kim Kardashian: Podívejte se na nejbizarnější modely obdařené módní ikony

A vždy vypadá skvělě
Zdroj: Showpix.cz
Oblíbenou zálibou Kim je šokovat, což se jí vcelku daří. Své fanoušky si získala tím, že se za své křivky nestydí.Zvířecí kůže je v módě, nicméně i v tomto případě znamená, že méně je více. Tím se ale Kim rozhodně řídit nebude. Tento model mnoho prostoru pro fantazii neumožňuje. Právě na těchto modelech Kim získala svou popularitu. Ale ne vždy to musí být propadák. V tomto případě má Kardashian palec nahoru. Bílá barva jí prozáří a zjemní. + 13 fotek+ 14 fotek

Pokud byste v Hollywoodu chtěli najít rozporuplnější celebritu, bude to právě ona. Kim Kardashian není ani herečka, ani zpěvačka či modelka. Známou po celém světě se stala díky reality show Keeping Up with the Kardashians (Držte krok s Kardashianovými).

Klára Trousilová
Klára Trousilová 10. 06. 2020 14:00

A ač její styl oblékání můžeme považovat za nevkusný či laciný, v Americe se pro mnoho žen stala módním vzorem. Důkazem může být to, že ať si na sebe vezme cokoliv, prodeje daného kousku vzrostou. Kim Kardashian dokonce obdržela prestižní módní cenu CFDA Fashion Awards.

Proslavilo ji erotické video

Kim se narodila do zlaté kolébky v americkém Los Angeles. Její otec byl úspěšným právníkem zastupujícím slavné osobnosti. V dětství se kamarádila třeba s Paris Hilton, ke které je často přirovnávána. Zpočátku se snažila prosadit jako herečka, to se jí ovšem nepodařilo. Její chvíle slávy nastala v roce 2007, kdy na veřejnost uniklo erotické video, které natočila se svým tehdejším partnerem. Firma Vivid Entertainment za video zaplatila milion korun a začala ho šířit pod názvem Kim Kardashian Superstar. Ta firmu zažalovala a vysoudila velké odškodné. Díky této nahrávce se ale dostala do podvědomí široké veřejnosti, od té doby její popularita raketově stoupá. V současnosti je vdaná za rapera Kanye Westa a společně vychovávají čtyři děti.

Módní styl? Extravagance!

Co se týče módního stylu, Kim na sebe ráda upozorňuje svými neotřelými kousky. Zapamatovatelná je už svou charakteristickou postavou s velmi útlým pasem, oblým pozadím a velkým poprsím. V kuloárech se ale nese zvěst, že za svou postavu nevděčí přírodě, ale kvalitnímu týmu plastických chirurgů.

Kim svým oblečením ráda šokuje a budí rozruch. Upozorňuje na své už tak dost výrazné křivky. Její outfity jsou většinou černé barvy s velkým výstřihem a obepínající látkou. Mnohdy mohou působit velmi lacině. Jenže abyste si je oblékla do společnosti, musíte mít určitou dávku odvahy a sebevědomí. Oblibu u svých fanoušků si získala právě tímto přístupem. Za své křivky se nestydí a neexistuje nic, co by na sebe neoblékla.

Kim ze svého těla udělala značku. A musí se jí nechat, že to dělá dobře. Důkazem jsou miliony fanoušků po celém světe, kteří jsou jí naprosto fascinovaní. Nejčastěji na sebe upozorňuje právě oblečením, ale také líčením. Čím se stávala populárnější, tím více odvážnější byla.

Další ukázky výstřední módy Kim Kardashian najdete zde:

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články