Móda z premiéry Oppenheimera: Matuš přišel v džínových bermudách, Bořek Slezáček kontrastoval s utajovanou přítelkyní

Móda z premiéry Oppenheimera: Matuš přišel v džínových bermudách, Bořek Slezáček kontrastoval s utajovanou přítelkyní
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Bohuš Matuš s manželkou Lucií vyrazili do kina sladěni v černé. Oblečení přišli velmi neformálně, ale zpěvákově mladé manželce černé šaty sluší. Mohla zvážit alespoň elegantní lodičky namísto sandálků.Petra Křivková-Svoboda s manželem Ondřejem přišli rovněž sladěni, pro změnu do bílé. Moderátorka oblékla krátký letní overal, manžel elegantní společenskou košili. Zde není co vytknout.Miroslav Táborský vyrazil do kina s manželkou Kateřinou, která do společnosti příliš často nechodí. Paní Kateřina zvolila dlouhou letní sukni, černé tričko by jí udělalo lepší službu, kdyby bylo zastrčené, zvýraznila by pas a přidala si pár centimetrů.Bořek Slezáček s partnerkou Žanetou, které se v kuloárech přezdívá paní Columbová, jelikož svého muže do společnosti moc často nedoprovází. Žaneta oblékla podobně jako Petra Svoboda elegantní bílý komplet, Bořek ji doplňuje celý v černé a působí jako její bodyguard.+ 5 fotek+ 6 fotek

Zatímco premiérám očekávaného kasovního trháku Barbie celosvětově dominuje růžová, první oficiální projekce jejího konkurenta Oppenheimera nabízí celebritám širší výběr outfitů. Jak se této úlohy zhostily tuzemské známé tváře? Moderátorka Petra Křivková-Svoboda (40) dorazila do kina v bílém dráždivém overalu, zpěvák Bohuš Matuš (49) vyvedl manželku Lucii (20) s novým nosem, barvou vlasů a černých midišatech a mezi elitou nechyběl ani herec Bořek Slezáček (56), který nečekaně ukázal jinak pečlivě skrývanou přítelkyni Žanetu.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 20. 07. 2023 11:15

Ve světě se filmové premiéry nesou ve slavnostním duchu, ty české často upadají k ležérnosti. Důkazem toho budiž i tuzemská premiéra životopisného dramatu Oppenheimer, kam celebrity dorazily vskutku "nalehko". Čest pánů, kteří nezřídka sahali po šortkách, tak zachraňovaly alespoň některé dámy.

Petra Svoboda a Slezáčkova přítelkyně ve svůdné bílé

Hvězdou premiéry, co se módní stránky týče, byla bezesporu moderátorka Petra Křivková-Svoboda, která si pro tuto příležitost zvolila sexy krátký overal v letní bílé barvě, a dokonale se tak sladila se svým manželem, podnikatelem Ondřejem Křivkou. Ten doplnil bílou košili hnědými kalhotami s černým páskem s výraznou kovovou sponou.

Do společnosti vyvedl svou drahou polovičku také Bořek Slezáček. Jindy pečlivě skrývaná Žaneta zářila v bílých minišatech s trendy výšivkou, a skvěle tak kontrastovala se svým protějškem oděným do černé.

Bohuš Matuš si spletl premiéru s parkem

O pozornost se tradičně hlásil také Bohuš Matuš, po jehož boku nemohla chybět mladičká manželka Lucie. Máma téměř tříleté Natálky ukázala na premiéře nejen nový nos a blond odstín vlasů, ale i černé midišaty s průstřihem na bříšku. Bohuš pak vypadal, že si spletl společenskou událost s procházkou do parku a na červeném koberci zapózoval fotografům v černém basic tričku, džínových bermudách a pantoflích.

V kině se objevili také bývalí partneři, zpěvačka Radka Pavlovčinová (34) a účastník reality show Survivor Adam Raiter (35), k sobě se ale příliš nehlásili. Zatímco Radka ukázala dokonalou postavu v bílém upnutém kompletu topu a kalhot, Adam vsadil na černou košili s rozhalenkou, béžové kalhoty a černo-bílé plátěnky.

Na všechny outfity z české premiéry filmu Oppenheimer se můžete podívat v naší fotogalerii.

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Související články

Další články