Móda z premiéry Můžem i s mužem: Vondráčková s bijcem v černé, Švandová zářila v oranžové a Vondráček mimo dress code

Móda z premiéry Můžem i s mužem: Vondráčková s bijcem v černé, Švandová zářila v oranžové a Vondráček mimo dress code
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Šárka Vaňková s Petrem Vondráčkem už se ukazují jako oficiální pár. Petr se ovšem s přítelkyní příliš nesladil a zatímco ona oblékla slušivé černé koktejlky, on si vystačil s obyčejnou modrou košilí. Šárka Vaňková doplnila malé černé růžovým psaníčkem.Dalším hvězdným párem byla Lucie Vondráčková s partnerem Zdeňkem Polívkou. Sladili se do černé barvy a ctili zadaný dress code.Lucie Vondráčková doplnila dlouhé černé šaty černým psaníčkem s kovovými aplikacemi.+ 17 fotek+ 18 fotek

Premiéra filmu Můžem i s mužem přilákala do pražské Lucerny velké množství zamilovaných párů. Lucie Vondráčková (43) se s bijcem Zdeňkem Polívkou (25) sladila do černé barvy, ostatní páry ovšem předepsaný dress code creative black tie nezvládly. Šárka Vaňková (35) oblékla slušivé černé koktejlky, které Petr Vondráček (47) shodil modrou košilí, a partner Jitky Sedláčkové (62) Pavel Töpfer (75) jako by zapomněl, že přichází do společnosti.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 12. 07. 2023 12:00

Požadovaný dress code tak nakonec se ctí dodržela především herečka Dáša Zázvůrková (42), která oblékla bílé večerní šaty z dílny mladého návrháře Dominika Navrátila. Na jeho šikovnost už ostatně v Karlových Varech vsadila také herečka Denisa Nesvačilová (31). "Myslím, že s Denisou máme na šaty podobný vkus, takže jsem šla do bílých. Já to tak prostě cítím, i k té postavě," svěřila se Lifee.cz herečka, která si ve filmu Můžem i s mužem zahrála jednu ze čtyř hlavních postav.

"Musím říct, že Dominik mě dneska opravdu zachránil, protože jsem do šesti hodin neměla co na sebe. On to všechno pořešil. Kouknul na můj Instagram, přesně si zjistil, jaký mám styl a velikost, a šaty mi přinesl až sem do Lucerny," vysvětlovala Dáša Zázvůrková.

Kaira Hrachovcová v černém neoprenu

Herečka Kaira Hrachovcová (48), která ve filmu rovněž hraje, se stran outfitu vydala úplně jiným směrem. Milovnice módy vynesla černý přiléhavý neoprén od návrháře Lukáše Macháčka. "Dnes jsem ho požádala o tento společensky výjimečný oděv, ale v civilním životě jsem permanentně v džínách, tričkách a teniskách," prozradila magazínu Lifee.cz Kaira, která ve filmu nosí divokou černou afro paruku.

Oranžová Jana Švandová

Film přišla podpořit také herečka Jana Švandová (76), která zazářila v letních oranžových šatech košilového střihu s dlouhým rukávem, které doplnila oranžovou koženou kabelkou. Monolit oranžové ovšem sofistikovaně rozbila balerínkami v barvě královské modře a všem tak dokázala, jak vedle sebe tyto výrazné barvy překvapivě dobře fungují.

Jitka z Discopříběhu jako panenka

Po dlouhé době se ve společnosti objevila také herečka Jaroslava Stránská (54), kterou si diváci dodnes pamatují coby kadeřnici Jitku z filmu Discopříběh. Herečka oblékla své oblíbené růžové šaty v délce těsně nad kolena. Pochlubila se tak štíhlýma nohama a opálením. V kombinaci s jejími typickými blond vlasy působí herečka stále jako školačka a bylo vidět, že si slavnostní večer v pražské Lucerně užívá.

A na řadu dalších celebrit se můžete podívat v naší fotogalerii. Ne všechny totiž naplnily požadovaný dress code.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články