Neskutečná proměna Markéty Stehlíkové z Ulice: Na odvážných snímcích předvádí hned několik účesů

Markéta Stehlíková z Ulice odhodila svršky a nafotila žhavou kampaň na trendy účesy
Zdroj: Se souhlasem TV Nova/Hair studio Honza Kořínek/koláž Lifee

Herečka Markéta Stehlíková (39) se odvázala v excentrické kolekci kadeřníka Honzy Kořínka. Výraznou proměnou prošlo její oblečení, líčení a hlavně vlasový styling, který je zásadním bodem kolekce. Takhle jste Karlu Marečkovou z Ulice ještě neviděli.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 11. 08. 2023 11:15

Kadeřník Honza Kořínek pro Lifee pravidelně připravuje Vlasovou policii a tentokrát se můžete podívat na jeho tvorbu. Tváří jeho nové vlasové kampaně se stala herečka Markéta Stehlíková, která pro něj nafotila své dosud nejodvážnější snímky.

Kvůli odvážnému focení změnila Markéta Stehlíková jídelníček

Nová kolekce eager se nese v duchu extravagance, čemuž napovídají fotky, které najdete v galerii. Herečka se do odvážných modelů na focení oblékla poprvé: „Upřímně, kdyby nás s Honzou Kořínkem nepojilo přátelství a nebyla mezi námi důvěra, nikdy bych do takového focení nešla. Neměla bych odvahu,“ říká Markéta a dodává: „Potřebovala jsem si to sama v sobě srovnat, vědět, proč to dělám, co je účelem. Původně jsme se bavili v týmu o úplných aktech, ale nakonec jsme udělali tento krásný kompromis. Myslím, že i tak jsem odhalila dost.“

Vzhledem k opravdu velmi odhalujícím outfitům nepodcenila herečka ani přípravu„Věděla jsem, že půjdu s kůží na trh, takže jsem se snažila dát co nejvíce do kupy, vynechala jsem alkohol, lehce upravila jídelníček i přidala cvičení. Chtěla jsem se cítit dobře a vědět, že mi ty titěrné oblečky padnou,“ říká Markéta Stehlíková.

Proměny v zrzku, dlouhovlásku i černovlásku s mikádem

Kadeřník Honza Kořínek si přál, aby kolekce eager ukázala více podob jedné ženy. „Chtěli jsme vyprávět příběh. Příběhy jedné ženy, která má ale mnoho podob, poloh a tváří. Já sama jsem si to při focení nastavila v hlavě a snažila se ukázat, co všechno může být skryto v jedné osobnosti. A přiznám se, že v danou chvíli jsem se cítila skvěle. Měla jsem svůj svět a tým, se kterým jsem se cítila v pohodě. Když jsem pak viděla fotky, myslím, že se to povedlo. Některé moje polohy mě lehce překvapily – ale řekla jsem si – i to jsem já,“ dodává Markéta.

Herečka je zvědavá na reakce okolí, které mohou být různorodé. Přeci jen ti, kteří ji znají ze seriálu Ulice, kde hraje velmi obyčejnou ženu, policistku Karlu Marečkovou, mohou být nepříjemně překvapeni jejím odhalením. „Moc se těším, ale zároveň si tam někde vzadu říkám, že může přijít i studená sprcha,“ dodává Stehlíková.

Jak se kolekce povedla, se můžete podívat níže v galerii. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články