Vlasová policie Honzy Kořínka z televizní párty: Pergnerová na jedničku, Vondráčkové vlny přidávají roky, blond Holišová budí rozpaky

Vlasová policie Honzy Kořínka z televizní párty: Pergnerová na jedničku, Vondráčkové vlny přidávají roky, blond Holišová budí rozpaky
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
"Z Terezy Pergnerové (49) mám ohromnou radost. V posledních letech má opravdu krásné vlasy," hodnotí účes moderátorky kadeřník Honza Kořínek. "Barvu drží v různých odstínech blond, někdy zlatavější, někdy studenější. S dobrým střihem je vidět, že stačí vlasy jen dobře vyfoukat a sluší jí to," dodává k Terezině vizáži kadeřník. "Jsem moc rád, že se Patricie Pagáčová (34) rozhodla pro změnu střihu," chválí mikádo Honza Kořínek a ve svém hodnocení také přidává nápad na lehké ztmavení. Co myslíte, slušelo by to Patricii?  U Ljuby Krbové se Honzovi Kořínkovi líbí jak délka vlasů, tak i jejich barva. "Co bych ale změnil, je ofina – nelíbí se mi tato řídká, krátká a rozpramínkovaná verze. Ljuba určitě nosila ofiny delší, hustší a ty byly za mě mnohem slušivější. K tomu bych se vrátil," radí Kořínek.+ 7 fotek+ 8 fotek

V prvním srpnovém týdnu se konala letní párty TV Nova, kde se představoval podzimní program. Módu z večírku najdete na našem magazínu, ale společně s kadeřníkem Honzou Kořínkem jsme se také podívali do detailu na účesy přítomných dam. Který byl podle vlasového experta nejlepší a kdo by na něm měl ještě zapracovat?

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 04. 08. 2023 15:30

Jak jste si všimli v našem článku o módě z večírku, dámy přišly v nádherných outfitech a nenechaly náhodě ani vlasový styling. Na ten se do detailu podíval přední český kadeřník Honza Kořínek, a i když v mnoha případech nešetřil chválou, našel i pár drobností, které by se daly vylepšit ku prospěchu jednotlivých dam.

Takto Honza Kořínek hodnotí účesy z letního večírku TV Nova pro Lifee.cz.

Mikádo Patricie Pagáčové

Jsem moc rád, že se Patricie Pagáčová (34) rozhodla pro změnu střihu a už nějakou dobu ji vídáme v mikádu. Já osobně jí ho doporučoval už před lety, ale tehdy na to nebyl asi ten správný čas. Pro její jemnější vlasy je to rozhodně správná volba. Účes působí pevnější. Líbí se mi i blond melíry, ale říkám si, zda už není po letech čas na změnu a třeba i něco tmavšího?

Krásné vlasy i odstín Terezy Pergnerové

Z Terezy Pergnerové (49) mám ohromnou radost. V posledních letech má opravdu krásné vlasy. Vždycky je pěkně ostříhaná. Barvu má krásnou a na veřejnosti je vždy upravená. Vnímám i její drobné proměny, kdy je občas ostříhaná více, jindy má vlasy více sestříhané a někdy zase pevnější. Barvu drží v různých odstínech blond, někdy zlatavější, někdy studenější. S dobrým střihem je vidět, že stačí vlasy jen správně vyfoukat a sluší jí to.

Lucie Vondráčková si účesem přidala roky

Lucie Vondráčková (43) docela změnila image – vlasy zkrátila, barvu doladila do zlatomedového odstínu. Působí to velmi povedeně a přirozeně. To se mi opravdu moc líbí. Sekne jí to. Ale abych se přiznal, styling do těchto vln, který zvolila na tiskovou konferenci televize Nova, mi úplně nesedí, za mě jí to trochu přidává na letech.

Nejhezčí vlasové období Dany Morávkové

Herečka Dana Morávková (52) má teď nejhezčí vlasové období za posledních mnoho let. Vypadá fantasticky! Má nádhernou barvu – tmavší přirozenou u hlavy, prosvětlené délky a konce – moc hezké. Přiznám se, že jsem ji na první dobrou téměř nepoznal. Styling do vln se mi líbí – na fotce tomu asi trochu pomohl vítr a vlny vypadají dobře. Jednička s hvězdičkou.

Hana Holišová víc vynikla v tmavé než nově v blond

Hana Holišová (42) prošla velkou vlasovou proměnou – je z ní blondýna. A já jsem trochu v rozpacích. Blond barva je hezká a povedená, to nemůžu říct, že ne, ale délka vlasů je pro mě už trochu zbytečná. Asi ani nemůžu říct, že by to Hance neslušelo, ale mě osobně více bavila v kratších vlasech a tmavší barvě. Přijde mi, že ji dělaly „šťavnatější“ a více sexy.

Ljubě Krbové by slušela plnější ofina

Nebál bych se říct, že červená barva vlasů už k herečce Ljubě Krbové (65) neodmyslitelně patří. Nosí ji snad dvacet let a mně se to líbí. Líbí se mi i délka vlasů. Co bych ale změnil, je ofina - nelíbí se mi tato řídká, krátká a rozpramínkovaná verze. Ljuba určitě nosila ofiny delší, hustší a ty byly za mě mnohem slušivější. K tomu bych se vrátil.

Účes Lucie Benešové by stál za větší úpravu

Pojďme si říct, zcela upřímně – já jsem v rozpacích – myslím si, že událost, jako je tisková konference, si zaslouží trochu více péče. Účes Lucie Benešové (48) ve mně budí pocity – nestíhám, nesvačím, já to prostě nestačím, tak si do hlavy vrazím skřipec a letím. Osobně bych lehce popracoval i na barvě, myslím, že trochu sjednotit a vytvořit přirozenější odstín by neuškodilo. Stejně tak jako vlasy vyživit a hydratovat.

Přirozené vlny Nely Boudové jsou in

Nela Boudová (55) mě baví – má krásné vlasy, přirozenou barvu. Sluší jí to. Střih je v pořádku. Všechno tak, jak má být. Navíc mě baví, že umí nosit a vynést svoje přirozené vlnité vlasy. Tleskám, jsem spokojen.


Kdo je Honza Kořínek?

Během deseti let se Honzovi podařilo vybudovat oázu klidu v centru rušných Královských Vinohrad v Praze. Jeho Hair studio Honza Kořínek patří mezi oblíbená místa nejen úspěšných žen, podnikatelek, lékařek, novinářek, hereček nebo moderátorek, ale i všech dalších žen. A hrstky mužů. Honza je poctivec se srdcem na pravém místě a pro své klientky by se rozdal. Preciznost a profesionalita je samozřejmostí. Úcta a pokora dotváří celkový dojem z jeho práce a přístupu k ní. Jako český vítěz prestižní kadeřnické soutěže L´Oréal Styl and Colour Trophy byl Česko reprezentovat v Paříži. Stál i ze velmi úspěšným pořadem o proměnách a společně se svým týmem našel „nové já“ pro stovky žen u nás.

Své vlasové kolekce už několikrát fotil a tvořil v zahraničí – Londýn, Paříž, Kodaň… Svůj um ale předvedl třeba i v Japonsku, Indii nebo Rusku. Několik let byl ambasadorem značky Kérastáse Paris pro Českou republiku. Jako umělec si čas od času létá v oblacích a až jednou hodí nůžky do šuplíku bude se věnovat bytovému designu anebo bude ve Španělsku pracovat v samoobsluze.


Na účesy slavných dam a jejich detaily se můžete podívat do galerie. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články