Outfit podle čtyřicátnice Alessandry Ambrosio: Padesát odstínů béžové v kombinaci s kabelkou za statisíce

Outfit podle čtyřicátnice Alessandry Ambrosio: Padesát odstínů béžové v kombinaci s kabelkou za statisíce
Zdroj: Profimedia, oficiální materiály prodejců/koláž Lifee
Něžně béžový outfit předvedla Alessandra v ulicích kalifornské Santa Moniky. Inspiraci jejím outfitem začněte oversize topem. H&M, 249 KčChybět nesmí kalhoty s vysokým pasem a střihem nohavic zvaným wide leg v odstínu velbloudí srsti. s.Oliver, 1 999 KčPořádně zahřeje. Kardigan v pískově hnědém odstínu z kolekce značky Lascana za 1 799 Kč.+ 13 fotek+ 14 fotek

Jen co se vrátila z vyhlášeného festivalu Coachella, vyrazila modelka Alessandra Ambrosio (42) na večeři s přáteli v kalifornské Santa Monice. Její béžový outfit tón v tónu, ve kterém přišla do místního vyhlášeného podniku, propojuje hned několik výrazných textur materiálu, výsledkem ale je neuvěřitelně slušivý jednoduchý model, který bude hračka okoukat do posledního detailu.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 25. 04. 2023 09:00

Využít k inspiraci jednu z nejstylovějších žen současnosti, o čemž svědčí nejen její popularita a zástupy paparazzi, kamkoli se pohne, ale i úspěšná značka oděvů, je sázka na jistotu. Napodobte poslední trendy look brazilské krásky a užijte si kouzlo vyladěného outfitu v odstupňovaných světlých zemitých tónech.

Ambrosio na festivalu v hippie stylu a duhových kreacích

Jen pár dní zpět se modelka ve slunné Kalifornii předváděla v podstatně rafinovanějších modelech mezi návštěvníky vyhlášené hudební akce roku, která láká mnoho celebrit a vždy je přehlídkou nejnovější inspirace pro nadcházející léto. Extravaganci a uvolněnost si totiž atmosféra Coachelly každoročně žádá a je stylem svých návštěvníků i umělců pověstná po celém světě.

V areálu polo klubu nedaleko Palm Springs mohli hosté narazit na Alessandru například ve stylových krajkových šortkách, háčkované podprsence a supertrendy kovbojských kozačkách. Vlasy spletené do copánků i zbytek doplňků jasně evokoval příchylnost k hnutí hippies a ve stejně extravagantním duchu se nesly i další outfity, ve kterých si modelka užívala atmosféru Coachelly, kde mnohokrát zapózovala fotografům.

Zpátky na zem v elegantní béžové

Po návratu ale zatoužila po méně nápadném looku a vytvořila inspirativní kreaci, která se nám v aktuálním počasí ještě bude hodit. Elegantně zkombinovala módní široké džíny s vysokým pasem v pískovém tónu a podobně pohodlný oversize top ve smetanové barvě. Dostatek hřejivého pohodlí (a taky zaručenou nepřehlédnutelnost) pak modelu dodala působivým kardiganem v matchy-matchy odstínu ladícím s džínami.

Rozdílnost materiálů, podpořená třásněmi zdobícími lemy otevřeného úpletového kabátku, dodala modelu líbivou hloubku. Propojit odlišné struktury materiálů takto sestaveným outfitům ve stejné barevné škále vždy nesmírně prospívá. 

Akcent v podobě superluxusní kabelky

Nenápadný luxus pak dodala Alessandra své střídmé kreaci superexkluzivní kabelkou značky Hermés z řady Kelly. Cena tohoto modelu sice nedosahuje hodnot legendární Birkin bag, nicméně také šplhá k vyšším statisícům korun. Nezoufejte ale, i tento detail můžete hravě napodobit. Sice stále nerozumíme tomu, za jakých okolností mohou konfekční značky takřka do posledního detailu čerpat inspiraci z luxusních ikonických kousků, v případě kabelky ale díky tomu nebude problém Alessandřinu volbu napodobit výběrem kousku z mnohem dostupnějších konfekčních zdrojů. Legendární Hermés je zkrátka natolik silná inspirace, že jí zjevně nelze odolat a láká i ty, kdo nemohou či nehodlají za módu utrácet statisícové sumy.

Celý outfit podle Alessandry Ambrosio si můžete sestavit z kousků, které najdete v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články