Powerbanka, náhradní boty i jelení lůj: 13 věcí, které nesmějí chybět v autě žádné ženy

Powerbanka, náhradní boty i jelení lůj: 13 věcí, které nesmějí chybět v autě žádné ženy
Zdroj: Freepik
Parfémovaná voda Chloé Chloé. Elnino, 1370 KčKosmetické zrcátko. Gabriella Salvete, 81 KčBalzám pro citlivou pokožku rtů. Kneipp, 125 KčHydratační rtěnka pro ženy. Max Factor, 106 Kč+ 9 fotek+ 10 fotek

Všechny řidičky nám jistě dají za pravdu, že auto neslouží jen jako dopravní prostředek, ale dost často také jako pojízdná šatna či kosmetické studio. Co by tedy nemělo chybět v autě žádné ženy, aby její výlety nejen za hranice všedních dní byly co nejkomfortnější?

Dana Klementová
Dana Klementová 28. 04. 2022 09:00

Jízdou autem do práce, pro děti na kroužky či na nákupy tráví spousty žen mnoho času. Bez jakých nezbytností se přitom neobejdou, pokud pomineme doklady, mobilní telefon a klíče?

13 nezbytností každé řidičky

Zná to zřejmě každá z nás. Když nestíháme, naše auto se rázem změní v pojízdnou koupelnou, kde si narychlo doděláváme make-up, šatnu, když se po celodenních schůzkách převlékáme do pohodlných tenisek a mikiny, či dokonce bufet, neboť kdo může říct, že v autě pravidelně nesvačí? Jakých 13 nezbytností by tedy nemělo chybět ve vašem voze? 

Pokud občas ladíte svou vizáž na poslední chvíli, určitě byste měla vozit zrcátko, rtěnku, jelení lůj, krém na ruce, hřeben, suchý šampon, parfém a vlhčené ubrouskyJestliže v autě trávíte hodně času, rozhodně nezapomínejte na láhev s vodou. Obzvláště během dlouhých hodin na dálnici ji oceníte. Stejně tak by se vám mohly hodit žvýkačky

Všechny praktické ženy pak mají v autě powerbanku nebo alespoň nabíjecí kabel, sluneční brýle a náhradní boty. Ty by měly vozit především ty dámy, které si potrpí na vysoké podpatky. S těmi se totiž řídí skutečně špatně. Tipy na jednotlivé produkty si můžete prohlédnout v naší fotogalerii. 

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články