Trend léta 2023: Řetězy, kam se podíváš aneb Zdobí špičky bot, ucha kabelek, šperky i pásky

Trend léta 2023: Řetězy, kam se podíváš aneb Zdobí špičky bot, ucha kabelek, šperky i pásky
Zdroj: Oficiální materiály prodejců/ koláž: lifee
Řetízek na brýle. V aktuálním podání jej rozhodně nelze přehlédnout. (H&M, 249 Kč)Kabelku Bershka s nápadným řetězovým uchem můžete pořídit hned v několika barevných variantách. (Bershka, 399 Kč)Ařetízky mohou zdobit i klasické lodičky na podpatku. (Tommy Hilfiger, 2850 Kč)Nášunice Kate Spade patří k jednodušším příkladům řetězového designu. (1 999 Kč)+ 21 fotek+ 22 fotek

Jednoduchý kovový prvek, který umí zatočit s nudou nejen ve formě šperku či blýskavého detailu na tašce, brýlích či sandálcích. Seznamte se s hitem mezi doplňky, řetězy!

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 06. 07. 2023 18:00

Řetězy udávají směr, jakým se vydat, hodláte-li svou letní výbavu doplňků vyšperkovat k absolutní dokonalosti. Zvolit pár článků či celou záplavu kovových prvků? Je to jen o vaší odvaze. Záleží také na typu doplňku, kterému má prvek inspirovaný řetězy dominovat. Jedno je ale jisté: Vyberete-li si tento výrazný vzhled, nikoho nenecháte na pochybách, že si se současnými trendy rozumíte.

Zdobí boty, kabelky i opálené šíje

Obsadily špičky i celé soustavy páskových prvků bot, stejně jako doplňky v podobě náušnic i obligátních náhrdelníků. A nezůstane zdaleka jen u sandálků či bižuterie. Výrazné prvky připomínající nebo přímo obsahující řetězy zvolili jako středobod svých kolekcí i takoví giganti jako šperkařský dům Tiffany&Co. A aby toho nebylo málo, řetězové prvky je vysloveně doporučováno vzájemně kombinovat. Objeví se na vaší kabelce či špičce bot? Neváhejte přidat další řadu řetízkových ok také na třpytivých doplňcích!

Inspirace luxusními značkami i běžnými modely z konfekce

Na řetězových špercích podle nejnovějšího trendu objevíte celou řadu dechberoucích visaček. Výrazný řetěz se zdobenými články nabízí již zmíněný klenotnický dům Tiffany&Co., řetězové prvky okouzlily i tvůrce kolekcí oblíbené značky Swarovski a nápadným řetězům neodolali ani u Bosse, Bottegy Venety nebo hitu mezi mladými influencery - značky Balenciaga.

Masivní řetěz kolem krku je zkrátka letošní letní nutností. Nás ale zaujaly řetízkové partie spíš jako součást ostatních tradičních doplňků. Zdobí jednoduché vycházkové modely kabelek u značky Deichmann stejně jako sandály či střevíčky stejné značky a neodoláte ani řetízkovým náušnicím, které nabízí například label Kate Spade nebo dostupnější řetězce jako Primark nebo H&M.

Zaujaly vás? Řetězové detaily i doplňky vykouzlené z jednotlivých článků si vás získají na první pohled! Více v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články