Trendy obočí pro jaro a léto 2022: Zapomeňte na složité úpravy, základem bude maximální přirozenost

Trendy obočí pro jaro a léto 2022: Zapomeňte na složité úpravy, základem bude maximální přirozenost
Zdroj: Freepik
Voděodolná dlouhotrvající řasenka na obočí. RIMMEL LONDON, 82 KčGelová řasenka na obočí. GABRIELLA SALVETE, 62 KčŘasenka na obočí. MAX FACTOR, 124 KčFixační gel na obočí. MAKEUP REVOLUTION, 134 Kč+ 4 fotky+ 5 fotek

Hodně tmavé, extrémně tenké či až moc husté. Takové obočí frčelo v předešlých dekádách. Jaké trendy nás v oblasti úprav obočí čekají během jara a léta 2022? Základem bude přirozenost.

Dana Klementová
Dana Klementová 27. 03. 2022 09:00

Je to právě obočí, které dokáže perfektně podtrhnout celé líčení a dodat obličeji jasný výraz. Neměli bychom proto jeho úpravu podceňovat. Jaké jsou letos v tomto směru nejžhavější trendy?

Trendy obočí v minulých letech

Zatímco v 80. letech minulého století se nosilo tmavší obočí, v 90. letech a na přelomu tisíciletí si ho ženy trhaly možná až příliš, a místo obočí tak měly jen jakousi čárku. 

Velkým kontrastem pak byla úprava obočí à la Cara Delevingne (29), která se svým mega hustým kartáčem stala velmi populární. Těmto trendům již však definitivně odzvonilo a letos si přijdou na své především milovnice přirozené vizáže

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario)

Obočí pro jaro a léto 2022

A to jak z pohledu barvy, tak tvaru. Žádné extrémní úpravy se svým obočím tedy letos nebudete muset dělat. I laminace obočí, která byla poslední roky žhavým trendem, bude letos spíše out. 

Hlavním cílem roku 2022 je především zachovat přirozený vzhled obočí a nijak zásadně neměnit jeho podobu.  

Pokud byste si ho přeci jen chtěla nějak upravit, pomocí nejrůznějších gelů a řasenek můžete decentně podtrhnout jeho přirozený vzhled. Jaké produkty jsou k úpravě obočí ideální, si můžete prohlédnout v naší fotogalerii. 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články