Uhrančivá Sara Sandeva: 10 svůdných modelů, kterými okouzlila (nejen) Jakuba Prachaře

Uhrančivá Sara Sandeva: 10 svůdných modelů, kterými okouzlila (nejen) Jakuba Prachaře
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee.cz
Na Unicredit party v rámci filmového festivalu v Karlových Varech dorazila Sara Sandeva v těchto asymetrických černo-zelených šatech.Slavnostní zakončení stejného festivalu, kde se Sara Sandeva díky nepřehlédnutelné róbě stala po boku přítele Jakuba Prachaře královnou červeného koberce.Sara a její šaty u příležitosti České Miss 2018. Na odiv nedala jen své sexy nohy......ale i odhalená záda.+ 9 fotek+ 10 fotek

Sara Sandeva (25) po právu patří k našim nejkrásnějším mladým herečkám. Může se chlubit exkluzivní kaštanovou hřívou, jemnými rysy v obličeji i dokonalou figurou, kterou umí patřičně prodat ve žhavých outfitech. Vybrali jsme pro vás 10 těch vůbec nejpovedenějších. Pánům se z nich bezpochyby bude tajit dech!

Tereza Švandová
Tereza Švandová 27. 07. 2022 12:00

Sara je pěkná ženská a moc dobře to ví. Ráda proto na společenské akce obléká odvážné modely, které jako by byly jemnější verzí proslavených outfitů provokatérky Megan Fox. Sařinou nejoblíbenější barvou, jak už to má spousta celebrit, je černá, která opticky zeštíhluje a působí elegantně. Na herečce s makedonskými kořeny byste fádní koktejlky v této barvě ale hledali marně.

Transparentní krajka a odhalená záda

Raději dává přednost šatům zdobeným krajkami, transparentními látkami a rafinovanými průstřihy. Vidět to bylo například na České Miss 2018, kam si vzala dlouhé černé šaty dávající díky transparentní krajce jen malý prostor fantazii. Nechyběla odhalená záda, která jsou Sařiným dalším poznávacím znamením. Hvězda seriálu Dvojka na zabití ráda volí šaty, které nabízejí rafinované řešení zadního dílu. Troufne si i na hluboký výstřih, který leckdy končí až nad zadečkem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Sara Sandeva (@sarasandeva)

Důraz na štíhlé nohy

Pro méně formální příležitosti volí Sara nejraději šaty nad kolena. Není divu. Mít takové nohy, také je ukazujeme světu! Jeden ze svých nejlepších outfitů pak herečka vynesla na slavnostním zakončení letošního filmového festivalu v Karlových Varech, kde se po boku svého přítele Jakuba Prachaře blýskla v dlouhé třpytivé róbě s téměř nekonečným rozparkem. Drdolem ve stylu boho celý model jen perfektně podtrhla.

V civilu nosí mladá herečka nejraději džíny cigaretového střihu, které zdůrazňují její štíhlé nohy. A i tak obyčejný kousek outfitu na ní působí neuvěřitelně sexy. Jaké další rafinované modely vynesla Sara Sandeva za poslední měsíce do společnosti? Na to se můžete podávat v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články