Móda podle Megan Fox: Obléká šaty jako pro Barbie i rukavice za 55 tisíc. Největším ozdobou svých looků je ona sama

Módní proměny Megan Fox.
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Megan Fox v kompletu Diesel, ke kterému doplnila fialové kozačky a chlupatý klobouk.Rosie Ombre kožené kozačky. 910 dolarůTop Diesel. 153 dolarůDiesel legíny. 225 dolarů+ 13 fotek+ 14 fotek

Módní styl Megan Fox (36) by se dal jen těžko přirovnat k běžnému looku trojnásobné maminky. Divoška, která po boku svého snoubence omládla nejméně o deset let, předvádí jen ty nejlepší outfity. Dává přednost neotřelým značkám před zajetou klasikou. Schválně, znáte některé z nich?

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 20. 02. 2023 09:00

Megan Fox, která je považovaná za jednu z nejkrásnějších žen světa, začala hereckou kariéru v 15 letech. Jejím nejúspěšnějším kouskem však byl až film Transformers, který ji vynesl do hereckých výšin. V posledních letech o ní bylo slyšet ale hlavně díky divokému vztahu se zpěvákem Machine Gun Kellym (32). Pár se zasnoubil loni v lednu a nechali si vyrobit opravdu unikátní zásnubní prsteny, které by měly při sundávání působit bolest.

Megan Fox a Machine Gun Kelly řeší krizi ve vztahu

I přes výstřední důkazy lásky a oddanosti se nakonec ukázalo, že ani takto dokonalý pár zřejmě nevydrží navěky. Do jejich vztahu se nedávno podle všeho vloudila nevěra, které se dopustil výstřední muzikant. Zda hrdličky tento problém vyřeší, zatím není jasné. Megan nejprve smazala všechny společné fotky na svých sociálních sítích a později deaktivovala instagramový účet. Fotografové navíc snoubence načapali, jak opouštějí budovu partnerské poradny.

Ať už jejich vztah dopadne jakkoliv, dnes se chceme věnovat především Megan a jejímu módnímu stylu. Přestože byla jen málokdy viděna jinak, než v doprovodu svého snoubence, vždy jí to velmi slušelo a my se teď podíváme na pár jejích posledních looků, ze kterých oči jen přecházely.

Megan Fox jako oživlá Barbie

Na premiéře dokumentu svého přítele Machine Gun Kellyho s názvem 'Machine Gun Kelly's Life in Pink' předvedla herečka pružnou postavu v růžových minišatech. Velká pochvala za to patří  stylistce Maeve Reilly, která tento model od Nensi Dojaka pro Megan vybrala. Herečka jej doplnila páskovými sandály na vysokém podpatku od Femme LA. Šaty se vyznačovaly zajímavě vykrojeným poprsím s tenkými ramínky, napojenými na elastický spodek.

Upnutý komplet Diesel i netradiční rukavice za 55 tisíc korun

Ještě před smazáním instagramového účtu na něm Megan postovala spoustu skvělých fotek s těmi nejlepšími outfity. Jedním z nich byl upnutý komplet značky Diesel, který se skládal z legín s potiskem džínoviny a topu s dlouhým rukávem. K němu měla fialové kožené kozačky Rosie Ombre a chlupatý tmavě fialový klobouk. Herečka má skvělou postavu, kterou ráda ukazuje. Tento model by jen těžko někomu seděl lépe.

Konzervativnější outfit vynesla na Billboard Music Awards. Skládal se z dlouhých černých šatů bez ramínek, hluboký výstřih nezdobil sice žádný šperk, za to si veškerou pozornost získaly netradičně zdobené rukavice s květinami za v přepočtu 55 tisíc Kč, které stály více než šaty samotné. Model byl Megan upraven na míru a vše sedělo na jedničku.

Jak herečce slušely jednotlivé outfity, si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články