GLOSA: Oops!... I Did It Again. Britney Spears má na kontě další skandál a po vzoru Ivety Bartošové se řítí do záhuby

GLOSA: Oops!... I Did It Again. Britney Spears má na kontě další skandál a po vzoru Ivety Bartošové se řítí do záhuby
Zdroj: Profimedia
Britney Spears patřila v 90. letech k největším pěveckým hvězdám světa. Uměla z úst vypustit slovíčko baby tak svůdně, že se mužům podlamovala kolena. Říkalo se jí popová princezna a miloval ji snad každý kluk. V roce 2008 se ale psychicky zhroutila a byla zbavena svéprávnosti. Za opatrovníka jí soud určil jejího otce Jamieho (na snímku).Pod jeho despotickým dohledem, kdy jí údajně kontroloval jako soukromý, tak profesní život, strávila Britney 13 dlouhých let. Až předloni v listopadu soud rozhodl, že je zpěvačka svéprávná.To však na jejím projevu moc znát nebylo. Brit zahltila svůj Instagram dost odvážnými fotografiemi, nad kterými často zůstával rozum stát. Co tím vlastně zpěvačka chtěla světu říct?Pokud se zrovna nefotila nahá, natáčela poněkud zvláštní taneční videa, na kterých křepčí jako derviš. Na sobě často měla jen titěrné kalhotky, které si navíc v průběhu tance stahovala dolů. Po sérii bizarních příspěvků letos v lednu si Brit účet na této sociální síti smazala. Byť o ni fanoušci začínají mít strach, nejde o ojedinělý jev. Za uplynulý rok tak podle webu nzherald.co.nz učinila už šestkrát, naposledy v prosinci loňského roku.+ 2 fotky+ 3 fotky

V 90. letech patřila k největším hvězdám světové popmusic, její plakát zdobil bezpočet klučičích pokojíků a miloval ji dokonce i princ William. Dnes sbírá Britney Spears (41) jeden skandál za druhým. Poté, co se v listopadu 2021 vymanila z opatrovnictví svého otce Jamieho, to s ní jde z kopce. A to tak prudce, že fanoušci, kteří se 13 let modlili za její svobodu, začínají přemýšlet o tom, zda to byl dobrý nápad.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 26. 01. 2023 16:30

Brit se totiž každým dnem jeví jako čím dál víc utržená ze řetězu. Ono částečně není divu. Po třinácti letech, kdy by vám otec mluvil do všeho včetně antikoncepce, byste také samou radostí nevěděli, co dřív. Jenže pokud jste člověk soudný, vaše chování by rozhodně nezdvihalo obočí všem, kteří mají tu čest ho sledovat. A že ho Britney dává na odiv všemi dostupnými kanály a prostředky.

Rozpaky vyvolávající nahota a bizarní taneční videa

Na oslavu čerstvě nabyté svobody například během krátké doby vložila na Instagram hned několik fotek v rouše Evině. A to nikoli oku lahodících, ale vhodných spíše pro web typu Amatérů. Ano, Brit je bezesporu pořád hezká ženská, na čtyřicet rozhodně nevypadá, ale čekali byste od matky dvou dětí, která chce světu dokázat, že je vlastně úplně v pohodě a svéprávná, takovou akci? Určitě ne.

Stejně zarážejícím dojmem působí všechna rádoby taneční videa, která umělkyně od předloňského listopadu sdílela. Spíš než lepá děva, která uchvacuje svým pohybovým nadáním, je na nich vidět divoženka s amatérským make-upem, v úboru, který by slušel nejvýše čtrnáctileté dívce, a s psychotickým výrazem ve tváři, u níž se tak trošku obáváte, jestli nedostala epileptický záchvat, a mimoděk saháte po telefonu, abyste vytočili záchranku. "Trpím bolestmi zad a tanec je to jediné, co mi pomáhá," pokoušela se své chování ospravedlnit držitelka ceny Grammy. Jakkoli se toto může zdát pochopitelné, bizarní videoklipy to nevysvětluje.

Hysterická scéna v restauraci

A tím podivné dění kolem Britney Spears nekončí. V dubnu loňského roku nejprve potěšila fanoušky informací o svém těhotenství, načež o měsíc později smutně konstatovala, že o miminko přišla. Následovala svatba s dlouhodobým přítelem, íránsko-americkým modelem Samem Asgharim (28), a korunu tomu všemu zpěvačka nasadila letos v lednu, kdy v jedné restauraci v Los Angeles dostala hysterický záchvat poté, co se ji někteří hosté pokusili vyfotit. Podle očitých svědků si nejprve zakrývala tvář jídelním lístkem, načež začala na celý podnik křičet a mluvit z cesty, takže ji její choť musel z restaurace vyvést.

Britney Spears, tedy River Red, zmizela z Instagramu

V pátek 20. ledna pak Brit znovu pronikla do virtuálního světa, aby všem oznámila, že si mění jméno na River Red. K tomu přidala fotku Marsu. "Oheň je tam, kde je světlo. Koukat na něj a beze strachu do něj skočit," filosofovala u obrázku. Přiznám se, že pochopit Platóna pro mě bylo snazší, než proniknout do tohoto zpěvaččina prohlášení. Každopádně na důkaz toho, že svá slova myslí vážně, si Brit změnila i jméno na svém účtu na Instagramu. Ten však od soboty není k dohledání. Proč ho smazala, to možná neví ani sama Britney...

Množí se totiž spekulace, že zatímco interpretku hitu Oops!... I Did It Again do předloňského listopadu ovládal její otec, nyní se ocitla v područí svého třetího manžela. Trošku to připomíná příběh Ivety Bartošové, která se životem a ve vztazích plácala tak zoufale, až to skončilo tragicky. Brit má každopádně ještě čas zatáhnout za záchrannou brzdu. V roce 2021 ostatně přiznala, že trpí bipolární poruchou, což by vysvětlovalo její nestandardní chování. Smutné na tom ale je, že její stav se nelepší a zdá se, že na blízku bohužel ani nemá nikoho, kdo by jí skutečně pomohl. A že pověstného prince na bílém koni by Brit potřebovala jako sůl...

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články