Vnoučata slavných: Martina Gavriely i Anife Vyskočilová se staly babičkami po čtyřicítce

Vnoučata slavných: Martina Gavriely i Anife Vyskočilová se staly babičkami po čtyřicítce
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Herečka Jana Švandová se na červeném koberci v Karlových Varech pochlubila vnukem Adamem.Vnoučata má Jana Švandová celkem čtyři. Poslední přírůstek do rodiny přibyl Janě Švandové v roce 2021. Na snímku vnuk Orren. Dvě starší vnučky Jany Švandové.Zlata Adamovská a Petr Štěpánek nedávno navštívili filmovou premiéru s vnukem Viktorem. Ten je synem dcery Zlaty Adamovské a Radka Johna Barbory.+ 24 fotek+ 25 fotek

Vánoční pohodu si chtějí užít i celebrity a jak jinak, než s celou rodinou hezky pohromadě. Věděli jste, že herečka Jana Švandová už je čtyřnásobnou babičkou? A jak byste, dámy, reagovaly, kdybyste se babičkami staly už krátce po čtyřicítce? Právě to se stalo Martině Gavriely nebo Anife Vyskočilové, ale ani jedna si na novou roli nestěžuje.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 04. 12. 2022 12:00

Herečka Veronika Freimanová nám před časem prozradila, že byť sama hraje v seriálu ZOO ředitelku, její vnučka Ella má zoologickou zahradu nakoukanou mnohem lépe než ona - její tatínek v ní totiž pracuje.

Zpěvačka Zora Jandová se zase pochlubila, že z její čtyřleté vnučky Madlenky roste další vysokoškolačka nebo alespoň úspěšná lovkyně do pořadu Na lovu, kde aktuálně účinkuje její maminka Viktorie Mertová. Co dalšího nám celebrity o svých vnoučatech prozradily? A jak vypadají vnuci Jiřiny Bohdalové, Jana Hrušínského, Zlaty Adamovské, Petra Nárožného, Kateřiny Macháčkové, Petra Jandy nebo Miloše Zapletala? Na to se můžete podívat v naší bohaté fotogalerii.

Michal David má z vnuka ekonoma

Hitmaker Michal David se o svého vnuka Sebastiana staral s manželkou Marcelou po dobu, co jeho matka, Davidova dcera Klára, studovala v zahraničí. Teď už je celá rodina v Česku a Vánoce stráví pohromadě. „Séba se má báječně, je mu 12 let, takže z něj roste mladý gentleman. Je velmi rozumný, a dokonce on sám se zajímá o krypto," prozradila nám před časem Klára Davidová, která se v Praze aktuálně věnuje finančnictví.

Samozřejmě, že dnešní generace vyrostla na ipadech, takže ho technologie a virtuální svět baví. Snažím se ho podporovat v tom, aby neztrácel čas hraním videoher. To mu do budoucna nic nepřinese," míní Klára, která by si přála, aby se chlapec dál rozvíjel v ekonomii.

Anife Vyskočilová je mladá babička

Málokdo by tipoval, že spokojenou babičkou už je také kavárnice a podnikatelka Anife Ismet Hassan Vyskočilová (48). Tříletou vnučkou Lauru Vivienne ji obdařil syn Harry. „Vnučka je po mně. Lidé si velmi často myslí, že je to moje dcera, ale já s hrdostí odpovídám, že je to dcera mého syna,” vypráví Anife.

„U vlastního dítěte si člověk uvědomí, že mnoho věcí nestihl. Všechno, co jsem nedala synovi, nyní předávám vnučce," říká šikovná kavárnice, která se raduje z toho, že už má v otázce dětí splněno a může se naplno věnovat práci. Jsem šťastná, že nemám v tomto věku dítě jako mé vrstevnice. Pohladím si svou holčičku, večer ji předám mamince a je klid,” směje se.

Jana Švandová má vnoučata už čtyři

S manželem má Jana Švandová dohromady čtyři vnoučata. Patnáctiletým vnukem svého muže Pavla Satorieho Adamem se v létě pochlubila na červeném koberci. Kudrnatý mladík, jehož otec pochází z Alžíru, novinářům prozradil, že ho víc než filmy zajímá fotbal.

Mimo Adama má Jana ještě dvě vnučky od syna Huberta, který si vzal Angličanku a dlouho spolu žili v zahraničí. V roce 2021 k holčičkám přibyl ještě chlapeček. Nejsem klasická babička na plný úvazek, ale snažím se vnučkám věnovat co nejvíc," prozradila webu Super.cz.

Martina Gavriely je obklopená dětmi

Také moderátorka Martina Gavriely už je v 44 letech babičkou. Před dvěma lety se maminkou stala její dcera Jessica (20), která na svět přivedla holčičku Olivii Rose. Gavriely přitom stále vychovává syna Leeho (4), kterého má s hudebníkem Marcusem Tranem (37).

S dcerou se prý Martina neshodne v otázce výchovy. „V tomto ohledu se úplně rozcházíme. Ona tím, jak je mladá, jede Montessori výchovu. Já nejsem ani za Montessori ani za mlácení dětí. Vyznávám zlatý střed. Myslím, že dítěti by se nějaké hranice ukázat měly, protože jinak vám přeroste přes hlavu,“ prozradila moderátorka v našem rozhovoru.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články