Vitální babička Veronika Freimanová: Vnučka Ella zná zoo lépe než já, roste z ní zkušená chovatelka

Vitální babička Veronika Freimanová: Vnučka Ella zná zoo lépe než já, roste z ní zkušená chovatelka
Zdroj: Herminapress
Herečka Veronika Freimanová se v seriálu ZOO potkává s kolegyní Janou Švandovou.Zpěvačka Marie Rottrová zavítala na první klapku seriálu.Málokdo by tipoval, že Veronice Freimanové bude za čtyři roky sedmdesát let - vypadá vždy elegantně a šik.Manželem herečky Veroniky Freimanové je architekt Vladimír Bouček.+ 5 fotek+ 6 fotek

Herečka Veronika Freimanová (66) je pyšnou babičkou a s vnučkou Ellou (4) ráda tráví čas, pokud zrovna nenatáčí. Jak prozradila magazínu Lifee.cz, ačkoli v seriálu hraje ředitelku zoologické zahrady, zákulisí té skutečné zná mnohem lépe Ella, a babičku tak může poučovat.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 05. 08. 2022 12:00

Veroniku Freimanovou (66) udělala babičkou před čtyřmi lety dcera Tereza Brabcová. Otcem Elly je podnikatel Marek Šíša a jak Veronika prozradila v našem rozhovoru, díky jeho tatínkovi mají doma zajímavou paralelu se seriálem ZOO.

„Moje vnučka má to štěstí a já tu smůlu, že dědeček z druhé strany, tatínek od mého zetě, pracuje v pražské zoo. Ona je tam díky tomu pečená vařená, takže já už pro ni nemám co objevovat," překvapuje herečka, „zná zákulisí zoologické zahrady, o kterém je náš seriál. Já s ní moc ráda chodím na procházky po Praze, to je zase moje doména."

Co čeká v seriálu ZOO vaši postavu Marie Roklové?

Čeká ji pestrý rodinný život a dramata, ze kterých bude tahat své syny - tentokrát kladně. Bude se také věnovat svému vnoučeti, bojovat, a trošku se prohodí role ve vedení zoologické zahrady.

Je vám směrování postavy sympatické, nebo čekáte na nějaký zvrat, kterého jste se zatím nedočkala?

Myslím, že zvratů je tam opravdu dost a proto je mi to také hodně sympatické.

Jaké jsou vaše plány na léto?

Seriál ZOO teď má měsíc prázdniny, takže já se chystám s Vojtou Kotkem a Vojtou Moravcem do dalších dílů Einsteina, který se natáčel už pár let nazpět. Léto už pro mě proběhlo, protože jsem měla to štěstí, že jsem měla ve smlouvách, že na přelomu června a července na čtrnáct dnů zmizím. Byla jsem u moře, v Řecku. To mi příjemně dobilo baterky.

Stíháte během roku návštěvy zoologické zahrady s vnučkou? Baví vás vůbec ještě chodit do zoo?

My každý měsíc natáčíme v zoo ve Dvoře Králové, takže tam bývám často. Ovšem moje vnučka má to štěstí a já tu smůlu, že dědeček z druhé strany, tatínek od mého zetě, pracuje v pražské zoo. Ona je tam díky tomu skutečně pečená vařená, takže já už pro ni nemám co objevovat. Řekla bych dokonce, že z ní roste opravdu zkušená chovatelka.

Takže vnučka v tomto smyslu školí vás?

Ano, ona zná právě to zákulisí zoologické zahrady, o kterém je náš seriál. Já s ní moc ráda chodím na procházky po Praze, to je zase moje doména. Zrovna teď ji budu hlídat, proto prchám dříve než kolegové. Budeme hezky spolu několik dní a odjíždíme do jižních Čech. Na to se moc těším.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články