Vojta Kotek je zpátky: Podívejte se na nový krimiseriál Einstein

Vojta Kotek je zpátky: Podívejte se na nový krimiseriál Einstein

Poté, co Prima zaznamenala úspěch s detektivními minisériemi jako byl například Temný kraj, Černé vdovy nebo Polda, přichystala pro diváky další překvapení. V novém seriálu se budete moci seznám s postavou Filipa Koeniga - prapotomek jednoho z nejvýznamnějších vědců všech dob.

Jana Jánská
Jana Jánská 05. 03. 2020 15:00

Praravnuk samotného Alberta Einsteina

Filip Koenig je sexy génius a zároveň nejmladší profesor, který kdy vyučoval teorii fyziky na univerzitě. Jeho snem je navždy vyřeší veškeré energetické problémy lidstva. Je nadprůměrně inteligentní, ovšem má i několik zásadních charakterových chyb. Navíc trpí dědičnou Huntingtonovou chorobou, a ví, že mu zbývá maximálně 7 let života.

Konflikt se zákonem

Jednoho dne se Filip pokusí ukrást léky, které zpomalují průběh jeho nemoci. Následně je zatčen a po krátkém soudu poslán do vězení. Tam se ale náhodou připlete k vyšetřování vraždy a kriminalisté rychle poznají, že jim Filip a jeho genialita mohou být ku prospěchu. Dostane tedy nabídku - buď se stane poradcem při vyšetřování zločinů, nebo si bude muset celý trest odsedět. Filip si samozřejmě vybírá první možnost a pomalu začne odkrývat detaily složité vraždy.

Hvězdné obsazení

V seriálu se budete potkávat s Annou Polívkovou, která ztvární Filipovu parťačku Lenku. V roli šéfa kriminálky Ivana uvidíte Pavla Zedníčka, jako fórezní analytička se vám představí Eva Josefíková. Po dlouhé době si Vojtěch Kotek opět zahrál s Veroniku Freimanovou coby jeho matkou.

NA SNÍMKY Z NOVÉHO SERIÁLU SE PODÍVEJTE V GALERII:

Chcete vědět, jak to celé dopadne? První díl nového seriálu Einstein se bude vysílat 21. března od 20:15 na TV Prima.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články