Tento týden v Ulici: Blanka se bojí o Evžena, Michal a Žofka mají před sebou první milování, Vanda zamíří do herny

Nový týden v Ulici: Blanka má obavy o Evžena, kterému zemřel blízký kamarád
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Michal a Žofka se chystají na své první milování...Vanda zavede Hanu do herny, aby jí ukázala vzrušení ze hry.Dokáže Vanda odolat pokušení?Blanka si dělá starosti o Evžena. Má pocit, že ho nové povolání pohlcuje.+ 12 fotek+ 13 fotek

V nekonečném seriálu Ulice dojde k několika zásadním situacím. Blanka si dělá starosti o Evžena, kterému navíc zemře blízký přítel. Jak to Evžen zvládne? Iva je na dně, neboť má další bouračku. Ještě že Michala a Žofku čeká něco hezkého, jejich první milování...

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 22. 04. 2024 09:55

Mít někoho, o koho se člověk může v těžkých chvílích opřít, je k nezaplacení. Své o tom ví také Rosťa, jemuž Evžen několikrát pomohl, když mu bylo opravdu mizerně. Ve štychu ho nenechá ani tentokrát, i když má úplně jiné plány týkající se i Blanky. Jenže to, co je pro Evžena samozřejmostí, se ukáže jako bolavé místo právě pro Blanku, která cítí, jak ho nové poslání pomalu pohlcuje. Proč si o něj Blanka začne dělat velké starosti? A jakou roli v tom sehraje jedno úmrtí v Evženově blízkém okolí? Na to se můžete podívat v seriálu Ulice, který Nova vysílá každý všední den od 18:30.

Úterý v seriálu Ulice

Od Iviny nehody uplynul už měsíc. Říká se, že by člověk po havárii měl vždy co nejdříve sednout za volant, ale jí se právě tohle trochu vymstí. Místo aby se rozjezdila, stane se Ivě další nepříjemná událost za volantem, která na ni už bude moc. Ke všemu to tentokrát vůbec nebude její vina. Ale vysvětlujte to Ivě, která si stále vyčítá něco, co bylo jen důsledkem sledu nešťastných náhod. Co se Ivě stane tentokrát? Kdo jí překvapivě pomůže postavit se opět na nohy a více si věřit?

Středa v seriálu Ulice

Oslava svátku vždy slibuje hezký večer, zejména u zamilované dvojice, jakou jsou nyní Jirka a Martina. Jiskří to mezi nimi tak, že by jim spousta lidí mohla závidět. Teď to však i u nich nečekaně zaskřípe. Jirka totiž ve snaze podpořit Martinu v jejím rozletu zatlačí na pilu trochu víc, než by bylo zdrávo. Jak konstatuje Lumír: „Vytvářet tlak na Dubovskou, to je ale velká dietní chyba...“ Proč kvůli tomu bude Jirka opravdu na dietě? A jaká radostná novinka pořádně zaskočí Lumíra s Kateřinou?

Čtvrtek v seriálu Ulice

Uhlídat malé děti je občas hodně náročná disciplína, zvláště když se člověk necítí úplně fit. Dnes se to potvrdí také Věrce, na kterou bylo až dosud vždy spolehnutí. O to větší šok zažijí Karla a Mára, když zjistí, že v době, kdy Věrka měla hlídat Kustíka, najednou nevěděla o světě. A co hůř, Kustíkovi se souhrou náhod dostanou do rukou její léky… Co se to s Věrkou děje? A kdo zasáhne v pravou chvíli?

Pátek v seriálu Ulice

U některých otců je téměř sázkou na jistotu, že budou mít k partnerům svých dcer velké výhrady. Luděk mezi ně rozhodně patří. Kristýna s ním má v tomto směru již opravdu bohaté, a ne právě příjemné zkušenosti. Proto okamžitě zpozorní, když po ní Luděk bude chtít telefonní číslo na Borka, aby si s ním domluvil setkání, navíc mezi čtyřma očima. Kristýnu hned napadne jediný důvod – Borkovo manželství. A právem se začne obávat toho, jak se táta zase předvede. Jak se k tomu postaví samotný Tomášek? A s čím na něj Luděk vyrukuje?

Zdroj informací:
TV Nova: Seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články