Alarmující realita: Třetina českých žen se vymlouvá partnerům, aby s nimi nemusela spát

Zpestřete si sexuální život.
Zdroj: Sexshop.cz
Senioři relaxují v posteli.Laškujte s partnerem přes mobil.Zpestřete si sexuální život.Ženy se často vymlouvají, aby nemusely mít sex.+ 3 fotky+ 4 fotky

Ohromující množství - téměř celá třetina - žen používá lež, aby se vyhnula intimním chvílím s partnerem. Výzkumní pracovníci ve Velké Británii navíc zjistili, že více než polovina žen je obecně nespokojená se svým sexuálním životem.

Petra Járková
Petra Járková 29. 03. 2019 12:00

Google prozradí vše

Na Googlu je hledání fráze „manželství bez sexu“ třiapůlkrát vyšší než fráze „nešťastné manželství“ a podle kvalifikovaných odhadů nemělo 15 % manželských párů v posledních šesti měsících sex.

Žijeme v době, kdy na jiskření a vzrušení ve vztahu nezbývá moc času a hlavně energie. Existují ale jednoduché způsoby, jak vzrušení ve vztahu obnovit. Do období první zamilovanosti se už nevrátíme, protože dnešní starosti a povinnost jsou diametrálně odlišné a je jich násobně více než dříve. Ani tak se ale nemusíme spokojit s nudným vztahem.

Experti doporučují sextování

Využití telefonu k napsání SMS i jiného znění než jen „Kup mléko!“. Minutka či dvě jemných doteků a líbání ve chvíli, kdy čekáte, než se ráno uvaří voda. Nebo domluva na pravidle jedné hodiny. To jsou příklady metod, které doporučují experti na sexualitu. Tyto metody jsou snadné a je možné s nimi začít hned. Jde o to, aby oba partneři chtěli a využili možností, které jim dává běžný život, i když je náročný.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články