Backstage SuperWoman: Jaroslava Valová v důstojné aristokratické eleganci à la Margaret Thatcher

Nahlédněte s námi do zákulisí focení se zakladatelkou koupelen Siko Jaroslavou Valovou. Společná fotografie celého týmu SuperWoman v čele s paní Jaroslavou. O vlasy a make-up se postarala vizážistka Silvie Hadžiefendić.Stylista Miroslav Romaniv vybral pro Jaroslavu Valovou elegantní róby od Tatiany Kovaříkové, ale nebál se je ozvláštnit mladistvými a mnohdy výraznými doplňky.Jaroslava Valová působila až aristokratickým dojmem.+ 8 fotek+ 9 fotek

Zakladatelka úspěšného koupelnového byznysu Jaroslava Valová je další ženou, kterou magazín Lifee.cz ocenil titulem SuperWoman. Focení s Lucií Robinson probíhalo ve stylu důstojné elegance a noblesy, jak ostatně úspěšná podnikatelka působí také na své okolí. Netypickou roli zvládla v ateliéru na výbornou a celý tým ještě dlouho čerpal z jejího přívalu energie.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 20. 04. 2023 15:30

Zakladatelka firmy Siko Jaroslava Valová je jednou z nejúspěšnějších českých podnikatelek, jejíž životní cesta vede do mnoha českých koupelen. Krátce po sametové revoluci začala s manželem a dětmi rozvíjet koupelnový byznys v jihočeské vesnici Čimelice. Nikdo by v tu dobu nehádal, že budují základy miliardové společnosti.

Za úspěšnou ženou vždy stojí spokojená rodina

A právě dobré vztahy v rodině jsou podle Jaroslavy Valové důležitou podmínkou pro rozvoj úspěšné kariéry sebevědomé ženy. „Na prvním místě si myslím, že SuperWoman by měla být empatická a mít dostatek sebevědomí, které nám, ženám, někdy chybí. Měla by se snažit, aby vždy vypadala dobře a aby měla dobré rodinné zázemí, protože to opravdu velmi pozitivně působí na výkon v podnikání," zamýšlela se Jaroslava během focení a dodala: Do určité míry by měla být také psycholog."

V podnikání je potom podle naší SuperWoman klíčové nemyslet na vlastní ego nebo ambice. „Je důležité, aby podnikatelka myslela hlavou toho, pro koho daný produkt připravuje. Dále musí být empatická ve svém kolektivu, přátelská a ve svém konání vždy myslet na druhého v řadě. To byla má zásada," vysvětluje královna českých koupelen.

Jaroslava Valová v róbách Tatiany Kovaříkové

Půvabné róby vybíral na focení módní stylista Miroslav Romaniv, opíral se přitom o zajímavý kontrast outfitu a kompletně bílých vlasů naší modelky. Nechyběly ani šaty od uznávané módní návrhářky Tatiany Kovaříkové. O vlasy a make-up se Jaroslavě Valové přímo na place postarala vizážistka Silvie Hadžiefendić.

Z výsledného looku potom vznikl zajímavý odkaz k první britské premiérce Margaret Thatcher. Jaroslava působila aristokratickým dojmem, který k dokonalosti dovedl její upřímný a zvonivý smích. Během focení se skvěle bavila a strhla i celý produkční tým.

"Jaruška" si získala srdce Lucie Robinson

Vynadívat se na svoji modelku nemohla ani fotografka projektu SuperWoman Lucie Robinson. Byla silou její osobnosti zkrátka unešená. „Ona je úžasně energická žena, která má skvělý smysl pro humor. Dnes přišla na focení a ze všeho má radost. Usmívá se, všechno chce zkusit, vidět, povídá, je úžasně milá. Je to koule energie," popisuje fotografka atmosféru na place.

"Jaruška", jak paní Valovou začala Lucie oslovovat, si okamžitě získala sympatie všech zúčastněných. Tohle je fantastické a úžasně inspirující. Pro mě to je samozřejmě zábavné. Takové lidi člověk kolem sebe chce mít, protože vám dodávají energii. Zase si z dneška něco odnesu i já sama," dodává Lucie Robinson spokojeně.

Související články

Další články