Bára Štěpánová slaví 60. narozeniny: Podívejte se na největší módní pekla Babety z Ordinace

Barbora Štěpánová je česká herečka a moderátorka, která v roce 1986 podepsala Chartu 77.
Zdroj: Profimedia
Barbora Štěpánová je česká herečka a moderátorka, která v roce 1986 podepsala Chartu 77.Kromě hereckého působení se před sametovou revolucí aktivně zajímala o politiku. Po podpisu Charty 77 spoluzaložila v květnu 1988 spoluzaložila recesisticko-humoristickou občanskou iniciativu Společnost za veselejší současnost.Komunistický režim ji odsoudil za napadení veřejného činitele, když se měla údajně dostat do konfliktu s příslušníkem SNB.+ 4 fotky+ 5 fotek

Česká herečka, která už mnoho let slaví úspěch díky seriálu Ordinace v růžové zahradě, slaví dnes životní jubileum. O co je sympatická zrzka lepší herečkou, o to má horší vkus. Podívejte se na ty největší módní výstřelky, které ve společnosti předvedla.

Petra Járková
Petra Járková 13. 12. 2019 07:00

Barbora Štěpánová  je česká herečka a moderátorka, která v roce 1986 podepsala Chartu 77.  Poté v květnu 1988 spoluzaložila recesisticko-humoristickou občanskou iniciativu Společnost za veselejší současnost. Komunistický režim ji odsoudil za napadení veřejného činitele, když se měla údajně dostat do konfliktu s příslušníkem SNB. Roku 1990 pak krátce působila jako sekretářka československého prezidenta Václava Havla.

Klaunské outfity

Víme, že Čarodějnice už byly, ale herečka Bára Štěpánová je zřejmě slaví celoročně. Jak si jinak vysvětlit její zálibu v oblečení, které připomíná čarodějnický hacafrak nebo klaunský kostým.

Největší masakr

Asi největší módní masakr předvedla herečka, když se před lety objevila na křtu knihy Tomia Okamury. Štěpánová zřejmě chtěla dostát japonským zvykům a navlékla na sebe kimono, ve kterém by mohla strašit o Halloweenu.

Směsice stylů

Jejím oblíbeným kouskům vévodí nesourodé materiály, o barvách nemluvě, do kterých Bára ráda přidá něco krajkového, nařaseného, a vše korunuje nějakým šperkem a pozoruhodnými botami. Leckteří kostyméři sci-fi snímků by se u ní mohli inspirovat.

NA PSYCHO OUTFITY BÁRY ŠTĚPÁNOVÉ SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články