Bystřete smysly, knihomolové! V prodeji jsou tyto kouzelné kabelky a brašny ve tvaru oblíbených knih

Vyberou si milovníci Malého prince i Harryho Pottera.
Zdroj: Krukrustudio.com/Boredpanda.com
Všichni knihomolové by právě teď měli začít psát dopis Ježíškovi. Společnost krukrustudio totiž začala vyrábět úchvatné brašny a kabelky na motivy oblíbených knih.Není to poprvé, co přitahuje pozornost. Před nějakou dobou způsobila pozdvižení módními doplňky ve tvaru zvířat.Jejich přírůstek věrně opisuje tvar knihy.Můžete si tak být jisti, že pokud si jeden z knižních kousků objednáte, dorazí vám dokonale hranatý balíček.+ 9 fotek+ 10 fotek

Na trhu už dnes můžeme vidět kabelky a brašny ve tvaru vinylů, kazet, míčů i filmových postaviček. Na jednu fanouškovskou základnu se ale přece jen zapomínalo. A jak velkou! Společnost krukrustudio přichází, aby to byla ona, kdo spasí všechny příznivce knížek a módy – prodává kabelky a brašny ve tvaru oblíbených knih.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 03. 11. 2016 17:14

Tvůrci těchto módních doplňků ale nebudí pozdvižení poprvé. Už před nějakou dobou si ukrojili pozornost brašnami se zvířecími motivy. Nebo abychom byli úplně přesní, kabelkami, batohy a peněženkami věrně opisujícími tvar a vzhled živočichů. Milovníci tvorů si tak mohli pořídit kabelku vypadající přesně jako klaun očkatý (ryba, kterou zpopularizoval kreslený Nemo), chobotnice nebo spící liška.

Ani teď se výrobci nespokojili s pouhými motivy. Můžete si být jisti, že pokud si jeden z knižních kousků objednáte, dorazí vám dokonale hranatý balíček.

„Tašky ve tvaru knih jsme začali vyrábět asi před třemi lety a nebyly tak populární ve srovnání s jinými modely z naší kolekce,“ napsali tvůrci z Karelské republiky (na pomezí Finska a Ruska) na server BoredPanda. „Ale jen do té doby, než jsme vyrobili knižní tašku Pýcha a předsudek od Jane Austen.“

Krukrustudio.com/Boredpanda.com

Zájem vyvolali jednoduše – začali naslouchat přáním zákazníků. Pýcha a předsudek byla právě jednou z oblíbených knih jednoho příznivce firmy. Během několika měsíců přibylo do jejich kolekce tímto způsobem více než 50 knižních kabelek!

Proč si jednu z nich pořídit? Protože tak snáze zapředete konverzaci s neznámým člověkem se stejnými žánrovými preferencemi. A nejen to.

„Tašky ve tvaru knih jsou z naší kolekce jedny z nefunkčnějších. Jejich tvar je perfektní pro dokumenty a... knihy!" dodávají tvůrci.

Pokud jste se do brašny zamilovali už z úvodního obrázku, pokračuje v galerii. Třeba v ní najdete další ze svých oblíbených titulů. Bude-li i po prohlédnutí nadšení přetrvávat, jděte okamžitě na portál Etsy. A kupujte, dokud jsou!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články