Céline Dion dnes slaví 51. narozeniny: Proč se atraktivní kráska mění v trosku

Kráska už je doslova kost a kůže.
Zdroj: Instagram Céline Dion
Zpěvačka vypadá skvěle i v triku a džínách.Fanoušky trápí obavy o zdravotní stav zpěvačky.S ubývajícími kily jí přibyly vrásky.Z hubeného obličeje vystupuje kostnatá brada a lícní kosti.+ 8 fotek+ 9 fotek

Interpretka slavného hitu z filmu Titanic své příznivce v posledních měsících spíše děsí. Trápí je obavy o její zdraví. Céline Dion totiž hubne doslova před očima. Co za tím stojí? Propadla snad anorexii, bojuje s vážnou nemocí nebo se snad stále nemůže vyrovnat se smrtí milovaného manžela?

Lenka Chvostová
Lenka Chvostová 30. 03. 2019 08:00

Jedenapadesátiletá kanadská zpěvačka nikdy nepatřila k typickým kráskám, oslňovala ale svým šarmem a elegancí. Zájem o módu a vše kolem ní byl zřejmý. Vždy skvěle oblečená hvězda se dokonce stala módní ikonou. Nikdy nemohla chybět ani na prestižních módních akcích. Není proto divu, že se začátkem tohoto roku objevila i na světově proslulém pařížském týdnu módy. Při pohledu na ni ale mezi přítomnými celebritami i dalšími hosty zavládlo zděšení. Všichni se začali o hvězdu obávat. Céline Dion je totiž doslova kost a kůže.

Manžel jí stále chybí

Když René Angélil v lednu 2016 prohrál svůj sedmnáctiletý boj s rakovinou hrtanu, byla to pro Dion obrovská rána. S jeho odchodem se vyrovnávala velmi těžce. Jen pár dní poté navíc totožné nemoci podlehl i její bratr. Populární zpěvačce se tak v jednom týdnu doslova zhroutil svět. Odchod manžela ji ale zasáhl mnohem víc, než bývá obvyklé. „Myslím, že truchlit budu až do konce svého života. René mě připravoval na zpěv už od mých dvanácti let. Jiného muže jsem nikdy neměla, dokonce jsem se s nikým jiným ani nikdy v životě nelíbala,“ svěřila se v rozhovoru pro deník The Sun.

„Sdělovali jsme si všechno. Prožívali spolu všechno. Byl tou nejdůležitější osobou v mém životě. Realizoval se mnou všechny mé sny. Jsem do něj stále zamilovaná a stále jsem za něj provdaná. Nedokážu si sama sebe představit vedle jiného muže. Nedokázala bych s ním žít. René byl jedinečný,“ pokračovala.

Do života truchlící zpěvačku vrátily především jejich děti. Synové René (18) a dnes osmiletá dvojčata Eddie a Nelson, kteří se stali smyslem jejího života. Místo, aby utěšovala ona je, povzbuzovali oni ji a dodávali jí potřebnou sílu. Přesto to vypadá, že se Dion se ztrátou nejmilovanější osoby stále vnitřně nevyrovnala. I to může být důvod, proč je stále hubenější. Se sevřeným žaludkem totiž nemá člověk na jídlo ani pomyšlení.

Propadla nešťastná celebrita anorexii?

S tím může souviset i další důvod jejího hubnutí, který všem při pohledu na ni okamžitě vytanul na mysli. Anorexii denně propadnou tisíce dívek a žen na celém světě. A to i z řad celebrit, které jsou pod stálým tlakem. Ve spojení s těžkou ztrátou se její obětí mohla stát známá zpěvačka. Právě v těžké životní etapě jsou totiž někteří lidé k problémům s příjmem potravy náchylnější. Anorexii často provázejí zdravotní potíže, úzkosti a deprese.

Můžeme jen doufat, že Dion se to netýká. I když o tom, že už i tak štíhlá zpěvačka v poslední době hodně zhubla, není pochyb. Z obličeje jí vystupují lícní kosti, a i když na sobě v poslední době stále nosí sako nebo modely s dlouhými rukávy, z hrudníku dopředu trčící klíční kosti a vylezlá žebra nejde přehlédnout.

Je snad na vině vážná nemoc?

Příčinou markantní ztráty váhy by samozřejmě mohla být i nějaká nemoc. Není tajemstvím, že právě stres a trápení mohou v těle spustit různé pochody. Své o tom ví i její přítelkyně, česká zpěvačka Lenka Filipová. Té totálně selhal imunitní systém, když ji náhle bez jakéhokoliv předchozího náznaku po letech opustil manžel.

Céline Dion ale jakékoliv spekulace o svém zdravotním stavu odmítá. „Dělám to pro sebe. Chci se cítit silně, krásně, žensky a sexy. O své váze se odmítám bavit. Pokud se mi to takto líbí, nehodlám o tom diskutovat. Nesnažte se. Nefoťte mě. Když se vám to nelíbí, nechte mě na pokoji,“ prohlásila rázně v rozhovoru pro deník The Sun.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články