Chcete mít spokojený život? Nechcete se nechat semlít dnešní konzumní společností? Třeba vám k tomu pomohou tyto dvě knihy

Kniha, šálek čaje a můžete se těšit na příjemný podzim
Zdroj: Pixabay
Nejlepší počteníčko je stejně v posteliKniha, šálek čaje a můžete se těšit na příjemný podzimBuďte spokojená se svým životemJak mi tajemství změnilo život+ 1 fotka+ 2 fotky

Léto a venkovní sedánky pomalu končí a vy zase budete moci sáhnout po šálku kvalitního čaje a inspirativní knize. Letos mají našlápnuto tyto dvě knihy, které vás mají naučit, jak obstát v dnešním světě.

Redaktor
Redaktor 03. 09. 2018 08:56

John C. Parkin: Do pr…, berte život takový, jaký je

Oblíbený John C. Parkin přichází v češtině s dalším titulem série, která ukazuje, jak se nenechat semlít dnešním světem a poradit si bez stresů a zbytečných starostí s věcmi, které se nikdy nestanou. Také máte pocit, že je velký rozdíl mezi tím, jak byste chtěli, aby věci vypadaly, a tím, jak doopravdy vypadají? Je to vcelku běžné jádro bolesti a pocitu neštěstí pro většinu lidí. Jak se těchto pocitů zbavit? To se dočtete v jeho další knize, která umí řešit spoustu problémů jednodušším způsobem, než by vás vůbec napadlo.

Rhonda Byrne: Jak mi Tajemství změnilo život

Tento titul navazuje na veleúspěšnou knihu Rhondy Byrne Tajemství. Tentokrát narazíte na kompilaci čtenářských reakcí na četbu této autorčiny předešlé knihy. Čtenáři se svěřují s tím, jak jim kniha doslova změnila život. Díky ní se v životě lépe poprali s nástrahami v oblastech zdraví, práce, rodiny a partnerských vztahů. Každý ze čtenářských příběhů je velmi autentický a prožitý a možná se s některým z nich budete sami identifikovat.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články