Exkluzivní výběr redakce: Luxusní vůně pro opravdové muže

Exkluzivní výběr redakce: Luxusní vůně pro opravdové muže
Zdroj: La MakeUp Sp. z.o.o.

Každý ví, že výběr vůně přímo závisí na ročním období. Parfémy, které se hodí v chladnějším počasí, obsahují dřevité a orientální akcenty, tóny pižma a tabáku. Jsou to těžší vůně, které na oblečení a těle vydrží delší čas. Lehčí vůně se zase používají na jaře či v létě a obsahují vodní akordy, tóny bergamotu, citronu, santalového dřeva či máty.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 03. 02. 2021 08:00

Pánské parfémy jsou stejně důležité, jako dámské. Smyslný závoj vás bude doprovázet celý den a vytvářet jedinečný dojem. Připravili jsme pro vás výběr nejlepších pánských parfémů, které se stanou vašim opravdovým luxusním doplňkem.

Široký výběr pánských parfémů najdete zde: https://makeup.cz/categorys/3218/

The One Eau de Parfum Intense, Dolce & Gabbana

Teplý a měkký, útulný jako kašmír, to je parfumovaná voda The One od luxusní značky Dolce&Gabbana. Tato neuvěřitelná vůně obsahuje tóny kardamomu, kašmíru a kůže. Je objemná a strukturovaná, poskytuje pocit neuvěřitelného pohodlí a bezpečí.

Acqua Di Giò Profondo, Giorgio Armani

Vůně parfémované kolekce Acqua Di Gio jsou věnovány vodnímu živlu. Parfémovaná voda Acqua Di Giò Profondo je inspirována divokou krásou milovaného ostrova Giorgia Armaniho, Pantelleria. Vůně balancuje na hranici mezi povzbuzující svěžestí a klidem. Otevírá se svěžími tóny zelené mandarinky a bergamotu smíchané s vodními tóny. Srdce obsahuje rozmarýn, levandule, cypřiš a mastixový strom, zatímco uklidňující základ tvoří kombinace pačuli, pižma a ambry.

La MakeUp Sp. z.o.o.

Le Mâle Essence de Parfum, Jean Paul Gaultier 

Parfémovaná voda Le Mâle Essence de Parfum od značky Jean Paul Gaultier je velmi elegantní a luxusní. Vytváří měkký, okouzlující orientálně-fougereový závoj, který okouzlí vás a vaše okolí. Doslova hypnotizující vonná kompozice parfému obsahuje smyslné tóny kůže a šalvěje, které se postupně proplétají s tóny levandule a skořice.

Sauvage Parfum, Dior

Historie Sauvage začíná v roce 2015, kdy světlo světa spatřila toaletní voda. Na jaře roku 2018 byla vůně vydaná ve verzi Eau de Parfum a během podzimu byla uvedena na trh nejintenzivnější koncentrace - parfum. Harmonicky kombinuje svěžest bergamotu a mandarinky s kontastnými tóny tonkových bobulí a jemným dotykem vanilky.

Signatures of the Sun, Acqua di Parma

Italská značka Acqua di Parma vydala jedinečnou parfémovanou řadu Signatures of the Sun. Každá vůně této řady je věnována určité vonné složce, například vanilce, oudu, ambře, kůže, dubu či santalovému dřevu. Každá vůně si zaslouží pozornost.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články