Filmožroutky: Užijte si dámskou jízdu v kině. Začněte filmem o Eltonu Johnovi

Ve filmu Rocketman uvidíte mládí pěvecké hvězdy
Zdroj: Čsfd
Filmožroutky uvádí Rocketmana v předpremiéře už 28.5. 2019Rocketman má mít podobný úspěch jako Bohemian RhapsodyVyrazte s kamarádkami do kinaRocketman vypráví o mládí Eltona Johna+ 6 fotek+ 7 fotek

Je sice máj, lásky čas, ale do kina nemusíte jen na rande. Vezměte kámošku, mamku, ségru nebo babičku a vyrazte si společně užít odpočinkový holčičí večer ve společnosti filmových hvězd.

Petra Járková
Petra Járková 16. 05. 2019 18:00

Snímkem na pomyslné startovní čáře bude 28. května Rocketman, vyprávějící o životě legendárního zpěváka Eltona Johna. Pokud jste se zúčastnili jeho údajně již závěrečného turné před odchodem do důchodu, které proběhlo před pár dny v Praze, bude pro vás film skvělou rekapitulací celé jeho kariéry.

Vrátíte se v čase zpět do Eltonových dětských let, kdy byl ještě malý, brýlatý, oplácaný chlapec a vůbec se nejmenoval Elton, ale Reginald. S životem to měl trochu na štíru, a tak utíkal ke klavíru. Když pak potkal svou spřízněnou duši textaře Bernieho Taupina, jeho hvězda  vystřelila střemhlav nahoru.

Obrovský úspěch však nebývá vždy zárukou štěstí a Elton krom klavíru začal hledat útěchu v alkoholu a drogách. Přestože měl kolem sebe spoustu lidí, cítil se opuštěný. Nehledě na to všechno bojoval se svou orientací.

Že to všechno dobře dopadlo, je všeobecně známé, ale jakým způsobem a díky komu, vám prozradí právě film Rocketman. A vězte, že podobnost s veleúspěšným snímkem loňského roku Bohemian Rhapsody není náhodná. Kromě životopisného příběhu si totiž ve filmu budete moci užít i kostýmy od stejné výtvarnice Julian Day.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články