Hřebejkův lechtivý film Svatá čtveřice: Exotické exteriéry, erotické téma, jinak slabota

Hrdinové Svaté čtveřice, kolegové elektrikáři Ondra (Hynek Čermák) a Vítek (Jiří Langmajer), dostanou nabídku na exotickou „brigádu“ na karibském ostrově, kde hurikán poničil elektrické vedení.
Zdroj: Čsfd
Hrdinové Svaté čtveřice, kolegové elektrikáři Ondra (Hynek Čermák) a Vítek (Jiří Langmajer), dostanou nabídku na exotickou „brigádu“ na karibském ostrově, kde hurikán poničil elektrické vedení.Ondra s Vítkem jsou kamarádi a navíc sousedi z dvojdomku, ve kterém oni a jejich rodiny žijí v naprosté harmonii. Jejich manželky, Dita (Viktorie Čermáková) a Marie (Marika Procházková), se mají rády.Ondrovi dospívající synové chodí s Vítkovými dospívajícími dcerami, prostě všeobjímající idyla, kterou narušuje jediná věc.+ 6 fotek+ 7 fotek

Postelí alfa samce a svůdníka Jiřího Langmajera prošel bezpočet žen. Použitého herce se nakonec ujala Adéla Gondíková, která snad celý život i přes chrastící kosti řeší svoji váhu, a dohnala ho před oltář. Avšak vnady vyhublé moderátorky pořadu Rady ptáka Loskutáka nebudou ty, na něž Jiří vzpomíná s úsměvem na rtech. Která prsa mu nejspíš navždycky utkvěla v paměti?

Petra Járková
Petra Járková 01. 09. 2019 16:00

Miládka to rozjela

Nebohá herečka pražského Činoheráku Marika Procházková (40) hraje v seriálu Ulice slepici Miládku, a tak to v civilním životě určitě nemá lehké a může jen doufat, že příště bude v mainstreamové podívané hrát někoho, kdo se bude těšit větší vážnosti. Přednosti na to určitě má!

Obdařená herečka

Marika je určitě jednou z nejobdařenějších českých hereček, která si ale na nahotu dává setsakramentský pozor. Výjimku udělala jen jednou, a to právě v ne příliš povedeném filmu režiséra Jana Hřebejka Svatá čtveřice, kde coby Dita skotačí nahá na pláži s kamarádem manžela, jehož představitel Jiří Langmajer má od té doby určitě na co vzpomínat, protože Maričiny vnady člověk tutově jen tak z paměti nedostane.

Vzpomínky

Pokud se chcete pohledem na vnady blonďaté oplácané herečky pokochat i vy, stačí se dnes večer podívat na erotickou komedii Svatá čtveřice. Pokud však díky jménu Hřebejk očekáváte skvělou podívanou, tentokrát vás musíme zklamat, kromě Miládčiných vnad není na filmu koukatelného nic.

Svatá čtveřice

Příběh o dvou párech, které se rozhodly vyřešit ubíjející stereotyp manželské erotiky poměrně originálním způsobem. To vše v exotickém prostředí karibského ostrova, kde se komedie Svatá čtveřice z velké části odehrává. Žádný filmový zázrak však ani přes krásné exotické exteriéry rozhodně nečekejte.

NA SNÍMKY Z FILMU SVATÁ ČTVEŘICE A HEREČČINY PŘEDNOSTI SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články