Jak zvládnout karanténu a nezbláznit se z toho? Lenovo Yoga vám s tím pomůže

Jak zvládnout karanténu a nezbláznit se z toho? Lenovo Yoga vám s tím pomůže
Zdroj: Lenovo
Lenovo Yoga Slim 7i ProLenovo Yoga Slim 7i ProLenovo Yoga Slim 7i Pro
Lenovo Yoga Slim 7i Pro
+ 8 fotek+ 9 fotek

Téměř každý z nás se během posledního roku dostal do situace, kdy mu byla nařízena karanténa nebo se dobrovolně izoloval, jelikož byl v kontaktu s pozitivně testovanou osobou na Covid-19. Prvotní zděšení, zda člověk není nemocný, vystřídá panika a obavy, jak to doma dva týdny zvládnout. A co když se těch pár dní nakonec protáhne na delší dobu? Není se čeho bát. V dnešní době lze spousta věcí zařídit online, stačí mít doma toho správného společníka, kterým notebook Lenovo Yoga Slim 7i Pro bezpochyby je. Spolehnout se na něj můžete při práci a zároveň vám zajistí i velké množství zábavy.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 23. 03. 2021 08:47

Zachovejte proto chladnou hlavu a vyzkoušejte našich sedm tipů, jak zvládnout karanténu v klidu a pohodě. Nezapomeňte však na to, že ze všeho nejdůležitější je vaše zdraví, takže vše přizpůsobte svému aktuálnímu zdravotnímu stavu.

Lenovo

1. Stanovte si pravidelný režim

Snažte se svůj pobyt doma co nejvíce přiblížit vašemu běžnému životu. Naplánujte si své aktivity předem a plán pokud možno dodržujte. Využít můžete kalendář nebo některou z aplikací pro plánování. Námahu vám při tom ušetří také chytré funkce notebooku Lenovo Yoga Slim 7i Pro s umělou inteligencí. Stačí například otevřít víko notebooku a jste automaticky přihlášení díky funkci rozpoznání obličeje. Nové zadání, nebo naopak splnění další položky ze seznamu úkolů, si tak budete moci zapsat okamžitě, ještě než vaši pozornost odláká něco jiného.

2. Domluvte si práci z domova

Pokud patříte k těm,  jejichž pozice umožňuje i práci z domova, domluvte se se svým zaměstnavatelem. Určitě vám rád vyjde vstříc. S vynikajícím výkonem zařízení Lenovo Yoga Slim 7i Pro, který je postavený na platformě Intel Evo, vám půjde práce hezky od ruky. Notebook navíc nabízí vylepšenou klávesnici s jemnými tlačítky a novým designem kláves pro pohodlnější psaní. Určitě oceníte i o třetinu přesnější ovládání touchpadu než u předchozích zařízení.

3. Zůstaňte v kontaktu se svými blízkými

Pokud jste doma zůstali úplně sami, spojte se se svými příbuznými nebo kamarády a popovídejte si spolu. Využijte videohovory, ať se navzájem také vidíte. K promyšleným detailům elegantního notebooku Lenovo Yoga Slim 7i Pro patří mimo jiné i vyvýšená kamera. Díky ostrému obrazu navíc budete mít pocit, jako kdyby vaši blízcí seděli ve vašem obýváku s vámi.

4. Nákupy si zařiďte online

O nákup potravin můžete požádat své známé, nebo si vše jednoduše objednat online. Pestrá strava je základ, proto se nesmíte spokojit k obědu jen s rohlíkem a šunkou. Máte více času vyzkoušet nové recepty, tak toho využijte a experimentujte. Díky video návodům zvládne uvařit prvotřídní pokrm i úplný začátečník.

5. Nezapomínejte na pravidelný pohyb

Být uzavřený v malém prostoru má na člověka neblahý vliv jak po psychické, tak i po fyzické stránce. Věnujte proto alespoň jednou za dva dny čas cvičení nebo krátkému protažení. K dispozici je spousta videí, ve kterých vám zkušení instruktoři poradí, jakým způsobem cvičit. Lenovo Yoga Slim 7i Pro s obnovovací frekvencí 90 Hz zajistí plynulý obraz, takže své cvičení nebudete muset zbytečně přerušovat.

6. Na zjišťování nejnovějších informací si vyhraďte jen omezený čas

Stanovte si každý den určitý časový úsek, v němž se budete věnovat zjišťování aktuálních informací a držte se ověřených zdrojů, ať nestrávíte celý den na internetu pročítáním protichůdných informací. Využijte toho, že má Lenovo Yoga Slim 7i Pro vynikající konektivitu a dlouhou výdrž na baterii. Notebook si tak po bytě během dne můžete přenést kamkoliv, aniž byste neustále museli řešit kabely.

7. Odpočiňte si

Nezapomínejte doma oddělit práci a zábavu. Najděte si čas i na sebe a na to, co máte rádi, poslechněte si hudbu nebo si pusťte si svůj oblíbený film či seriál. Vychutnejte si tak vynikající obraz díky 2,8K rozlišení na 14palcovém displeji. S Lenovo Yoga Slim 7i Pro se můžete těšit na prvotřídní barvy, jas, kontrast i detaily. V kombinaci s výkonným zvukem stereo reproduktoru Dolby Atmos vás čeká opravdu pohlcující audiovizuální zážitek.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články