Jezte chytře a buďte fit. Asistovat vám budou šikovní pomocníci

Jezte chytře a buďte fit. Asistovat vám budou šikovní pomocníci
Zdroj: Pixabay

Být fit a ve formě, to také znamená hlídat si, co jíme. Každý si občas může zahřešit, obecně je ale třeba brát zřetel na to, co si k jídlu dopřáváme. Povolejte na pomoc šikovné pomocníky, kteří vám umožní připravit si pokrmy chutně, ale dohlídnou na to, aby byly co nejzdravější.

Speciální projekt
Speciální projekt 14. 10. 2021 16:30

Hodně se mluví o to, že kdo chce zapracovat na své váze, měl by být opatrný s konzumací příloh. Lauben Low Sugar Rice Cooker 1500AT udělá všechnu práci za vás. Je to totiž rýžovar, který dovede sám oddělit nadbytečné cukry!

Cukry se schovávají do poklice

Jeho speciální funkce Low sugar přímo během přípravy rýže cukry průběžně odděluje od škrobu a ukládá je do speciální vnitřní poklice ve formě želatiny. Podíl sacharidů v uvařené rýži se tím zredukuje až o neuvěřitelných 40 procent.

A tím výhody rýžovaru Lauben Low Sugar Rice Cooker 1500AT nekončí. Má i časovač a funkci Keep warm. Společně dokáží uvařit jídlo dopředu a následně ho celé hodiny udržet pro hladovou rodinu teplé. Byť jde o rýžovar, připravit vám dovede díky šesti režimům i luštěniny, ovesnou kaši nebo polévku...

Lauben

Dalším plusem, které oceníte v případě, že se udržujete v co nejlepší formě, je vnitřní nádoba o objemu 1,5 litru s nepřilnavým povrchem. Vaříte tak bez oleje a tuků. Rýžovar se navíc stane ozdobou vaší kuchyně, koneckonců jeho „vzhled“ ocenili i porotci designových soutěží Reddot design award a IF design award.

Na olej a mastnotu zapomeňte

Lauben jde ale dál a pomocníků, kteří vám umožní pochutnat si na dobrém jídle bez výčitek, má víc. Pokud žijete zdravě, je pro vás možná slovo smažení strašákem. Zbytečně! Díky horkovzdušné fritéze Lauben Hot Air Fryer 2500WT totiž můžete zapomenout na litry oleje a mastné jídlo.

Lauben

Fritéza totiž využívá princip cirkulace horkého vzduchu učiní celý proces smažení mnohem zdravějším než kdy dříve. Jak to vůbec funguje? Velmi jednoduše. Jídlo se ohřívá ze všech stran současně pouhým cirkulujícím vzduchem. Fritéza má navíc i pachový filtr navíc, a tak nehrozí, že by vás obtěžoval nepříjemný zápach.

Výsledkem přípravy je křupavé, chutné a voňavé jídlo. Na jeho přípravu můžete využít dokonce osm různých režimů, které si pohodlně navolíte díky dotykovému displeji. Některé části můžete mýt v myčce a stejně jako v případě rýžovaru i fritéza se chlubí příjemným designem a stane se tak ozdobou interiéru vaší kuchyně. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články